Cautare


31 Ianuarie 2018
Brother anunta lansarea noii generatii de echipamente laser monocrom, seria L2000

Brother anunta lansarea in Romania a unei noi generatii de echipamente laser monocrom.

Seria L2000 reprezinta o continuare a gamei de succes destinata birourilor mici si medii si este alcatuita din 3 echipamentele multifunctionale cu functii de imprimare, copiere, scanare si fax (MFC-L2712DN, MFC-L2712DW si MFC-L2732DW), 3 echipamente multifunctionale cu functii de imprimare, copiere si scanare (DCP-L2512D, DCP-L2532DW si DCP-L2552DN) si 3 imprimante (HL-L2312D, HL-L2352DW si HL-L2372DN). Toate echipamentele sunt prevazute cu functie automata de tiparire fata-verso. 

Noile modele au imbunatatiri tehnice care le permit sa atinga viteze de pana la 34ppm, iar ADF-ul a fost extins la 50 de pagini.

Volumul de lucru permis de consumabilele utilizate de echipamentele din noua serie Brother L2000 este de 1,200 pagini in cazul tonerului standard, respectiv de 3,000 pagini in cazul celui cu capacitate extinsa.

Caracteristici de ultima generatie

Pe langa performantele foarte bune si nivelul redus de zgomot, noua generatie de echipamente laser monocrom Brother L2000 dispune si de o paleta vasta de functii si dotari, pentru a asigura flexibilitatea necesara birourilor mici si medii. Astfel, toate modelele MFC, dar si DCP-L2552DN, se remarca, de exemplu, prin utilizarea unui sistem nou, imbunatatit, de alimentare automata cu documente (ADF - Automatic Document Feeder), ce are o capacitate de pana la 50 pagini. Exista, totodata, conectivitate Wi-Fi cu suport Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint si Google Cloud Print, pentru a le permite utilizatorilor sa tipareasca direct de pe dispozitive mobile. 

In plus, echipamentul multifunctional MFC-L2732DW asigura suport pentru serviciul de Cloud Printing prin tehnologie Brother Web Connect, astfel ca utilizatorii pot tipari sau scana documente direct din solutiile de stocare in Cloud OneNote, OneDrive, Evernote, Dropbox, Box si Google Drive. in ceea ce priveste securitatea, Brother a dotat toate cele 4 echipamente MFC cu tehnologie Settings Lock pentru a preveni modificarea setarilor de catre persoane neautorizate, iar modelul MFC-L2732DW ofera si tehnologii Secure Function Lock si Secure Print pentru a restrictiona accesul la functii si pentru a permite protejarea documentelor cu un cod numeric din 4 cifre.

Expansiunea portofoliului

Lansarea noii game L2000 pentru birouri mici si medii vine la scurt timp dupa ce Brother a extins la finalul anului trecut oferta de echipamente pentru uz casnic prin introducerea celor 2 modele laser monocrom TonerBenefit - imprimanta HL-1222WE si multifunctionalul DCP-1622WE - ambele cu viteza de imprimare de 20ppm, conectivitate wireless, tava pentru alimentare de 150 de coli si suport pentru imprimare de pe mobil utilizand aplicatia gratuita iPrint&Scan. 

Gama de produse Brother TonerBenefit este un concept care garanteaza costuri avantajoase ale consumabilelor, pretul recomandat fiind unul foarte scazut, de numai 99 lei pentru 1,500 de pagini.

Celor 2 echipamente dedicate utilizatorilor de acasa din gama Brother TonerBenefit li se vor adauga, incepand cu luna februarie, 3 noi echipamente destinate birourilor mici si medii: MFC-B7715DW, DCP-B7520DW si HL-B2080DW. 

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare si comunicare. Pe segmentul de piata al echipamentelor multifunctionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piata traditional in Europa. Fondata in anul 1908 in Japonia, compania a aniversat in 2008 50 de ani de existenta in Europa. La nivel mondial Brother are peste 25,000 de angajati. Calitatea, preturile avantajoase, programele de marketing, distributie si service la nivel local, grija pentru protectia mediului si permanenta pozitionare alaturi de clienti, sunt tot atatea atribute care asigura succesul Brother in Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietara care este dezvoltata, produsa si distribuita in proportie de 100% in-house. Brother detine o serie de certificari internationale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” si “Ecomark”.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate