Cautare


05 Februarie 2018
BenQ este din nou numarul 1, cu cele mai multe videoproiectoare vandute in Romania la nivelul trim.4 dar si al intregului an 2017

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, isi mentine pozitia de lider pe piata de videoproiectoare. Potrivit datelor furnizate in studiul de piata realizat de compania Future Source Consulting, BenQ a incheiat cel de al patrulea trimestru al anului 2017 cu o cota de piata de 33% din totalul unitatilor vandute in Romania, in topul preferintelor aflandu-se si videoproiectoarele Home Cinema. Mai mult, BenQ se pozitioneaza in Romania ca cel mai preferat brand de videoproiectoare, obtinand pozitia de lider si pentru intreg anul 2017, cu o cota de piata de 40% unitati vandute.

“Segmentul de videoproiectoare BenQ Home Cinema si FullHD+WUXGA s-a aflat din nou in topul preferintelor, compania dominand cantitativ piata din Romania cu o cota de 42 si respectiv 41 de procente din totalul unitatilor vandute in trimestrul 4 2017.  in continuare suntem pregatiti pentru un 2018 in care aducem clientilor nostri produse superioare capabile sa ofere o calitate imbunatatita a imaginii afisate, dar si un raport pret performanta excelent”, a declarat Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania.

“Videoproiectoare 4K native, perfecte pentru un World Cup 2018 ce se va transmite streaming in format 4K UHD, proiectoarele cu sursa de lumina laser sau cele cu durata de utilizare a lampii de 15.000 ore (peste 10 ani de utilizare zilnica, 4 ore/zi) sunt modelele ce vor da trendul in achizitiile de videoproictoare ale acestui an.”

BenQ in trimestrul 4 2017 
Nr. 1 cu o cota de piata de 33% 
41% din segmentul FullHD (1080p+WXGA) 
30% din proiectoarele pentru segmentul institutional 
42% din segmentul proiectoarele Home Cinema 

BenQ pe intreg anul 2017 
Nr.1 cu 40% din total produse vandute in Romania
41% din segmentul FullHD (1080p+WXGA) 
35% din segmentul WXGA
47% din segmentul SVGA
36% din segmentul Institutional 
34% din segmentul proiectoarelor Home Cinema
44% din segmentul Corpoarate

Analizand evolutia vanzarilor, totalul pietei de videoproiectoare in 2017 a fost de 18.500 unitati, in scadere fata de 2016 cu aproximativ 20%. Aceasta scadere este una normala, ca urmare a faptului ca vorbim aici de un an in care nu au fost campionate de fotbal sau alte evenimente sportive majore, ce impulsioneaza cumparatorul sa achizitioneze un videoproiector. Cu toate acestea, desi vorbim de o scadere cantitativa, din perspectiva preturilor lucrurile sunt exact invers, cu o crestere de 4% a pretului mediu, ceea ce inseamna ca se cumpara mai putin, dar se cauta produse mai performante cu un pret mediu mai ridicat.

Comparativ cu anul 2016, unde cota de piata obtinuta de BenQ sa situat la valoarea de 33%, compania a reusit sa castige o cota mai mare in 2017, ajungand la o valoare de 40% din totalul unitatilor vandute. 

Despre Corporatia BenQ

Avand la baza viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporatia BenQ este un furnizor global de solutii si tehnologii care au ca scop imbunatatirea tuturor aspectelor vietii umane. Pentru a realiza aceasta viziune, compania se axeaza pe aspectele care conteaza cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viata, de afaceri, sanatate si educatie - cu speranta de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, cresterea eficientei, un sistem medical imbunatatit si eficienta in educatie. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse si tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale si camere video, dispozitive mobile de calcul, precum si solutii de iluminat. Because it matters.     

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care opereaza in mai mult de 30 de tari in industrii variate si este deservit de 100.000 de angajati. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut in propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare si dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializarii pe verticala a fiecarei companii, Grupul BenQ controleaza un lant de productie ce ii ofera o capacitate de neegalat in livrarea componentelor critice si solutiilor de prima clasa in industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe si compozite cu matrice polimerica, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul sustine afacerile profitabile si durabile, care impartasesc viziunea sa de lunga durata de a aduce calitate si bucurie in viata fiecarui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producator mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. si Raydium Semiconductor Corp. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate