Cautare


09 Februarie 2018
Trust Gaming lanseaza modelul Kusan, un nou mouse de gaming dezvoltat impreuna cu EPSILON eSports

Inspirat de legendara sabie japoneza Kusanagi, Trust impreuna cu cei mai buni jucatori de FPS ai echipei Epsilon eSports au dezvoltat noul mouse de gaming GXT 180 Kusan. Conceput cu un design ergonomic si materiale foarte usoare, Kusan este alegerea ideala pentru orice gamer competitiv, fapt demonstrat si de echipa Epsilon dupa indelungi testari.

Deoarece mizele din eSports devin din ce in ce mai mari, echipamentul ideal a devenit esential pentru jucatorii profesionisti. Cu noul Kusan, jucatorii ce concureaza in arena beneficiaza de un senzor Pixart 3325 de inalta precizie, ce imbunatateste performanta in joc. Mai mult, software-ul permite programarea individuala a celor 6 butoane cu diferite actiuni, crescand considerabil viteza de reactie.

Jucatorii profesionisti au trecut de momentul in care se jucau individual acasa, ajungand sa concureze in competitii internationale unde sunt urmariti de un public impresionant. Pentru a tine pasul, noul Kusan detine o memorie interna integrata, avand posibilitatea de a stoca setarile optime in 5 profile distincte.  Acest lucru permite schimbarea jocului sau al PC-ului fara a mai fi nevoie de reconfigurarea mouseului. Cablul de 180cm, realizat integral dintr-o suprafata de cauciuc,  impiedica intinderea si rasucirea, transformand  Kusan intr-un partener de incredere la fiecare LAN Party sau turneu major de jocuri.

in paralel cu design-ul meticulos al interiorului, atentia acordata la exterior ofera jucatorilor profesionisti un avantaj notabil. Jucatorii echipei Epsilon au dorit un mouse care sa le ofere un plus de confort in sesiunile lungi de antrenament si in jocurile oficiale, reusind sa gaseasca greutatea ideala si cel mai ergonomic design pentru Kusan.

Iluminarea RGB poate fi customizata software sa se integreze cu orice setup de gaming, iar forma ambidextra face din Kusan un mouse usor de folosit pentru ambele maini. Indiferent daca esti un jucator incepator sau faci parte dintr-o echipa profesionista, Kusan este gandit special pentru tine.

Despre Trust Gaming

Trust Gaming ofera cel mai bun raport pret/calitate pentru perifericele de PC si consola. Compania dispune de o gama diversificata de produse pentru jucatorii incepatori sau profesionisti. Trust coopereaza cu diversi jucatori profesionisti pentru a oferi pasionatilor de gaming echipamente pentru orice buget. Ne straduim sa dezvoltam generatii de campioni si in acest fel dezvoltam periferice fiabile ce permit jucatorilor sa atinga potentialul maxim.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate