Cautare


13 Februarie 2018
Apple si LG investesc 10 milioane de dolari in producatorul de micro-display-uri OLED eMagin

O companie mica care produce micro-display-uri OLED primeste o atentie deosebita din partea gigantilor in domeniul tehnologiei cu planuri mari privind realitatea virtuala si augmentata.

Apple, LG si Valve investesc 10 milioane de dolari in eMagin, potrivit documentelor depuse la Comisia de Valori Mobiliare din SUA. Compania din New York produce micro-display-uri folosite in domeniile militar, medical si industrial, dar recent si-a indreptat atentia spre companiile care construiesc headset-uri pentru consumatori. 

"Am incheiat acorduri strategice cu mai multe companii de produse de consum Tier One pentru proiectarea si dezvoltarea de micro-display-uri pentru dispozitive cu casca si, impreuna cu aceste companii, am negociat cu producatorii pentru capacitati de productie de volum mai mare", a declarat eMagin.

Produsul emblematic al companiei este un display 2K cu rezolutie de 2.048 X 2.048 pixeli si un factor de umplere de 70%, procentajul fiecarui pixel care poate fi utilizat pentru a aduna lumina. 

Investiteia, realizata sub forma unei noi emisiuni de actiuni, urma sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii ianuarie, potrivit cererii depuse.

Investitia subliniaza angajamentul comunitatii tehnologice fata de realitatea virtuala, care promite sa transporte utilizatorii care poarta ochelarii speciali intrpun mediu 3D generat de computer. Realitatea augmentata, intre timp, suprapune imagini digitale peste cele din lumea reala cu ajutorul unor headset-uri.

Apple si eMagin nu au raspuns imediat solicitarii de a comenta. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate