Cautare


Nvidia GeForce GTX 20 va debuta in luna aprilie
13 Februarie 2018 Hardware

Nvidia GeForce GTX 20 va debuta in luna aprilie

Nvidia va dezvalui seria GeForce GTX 20 in aprilie, potrivit zvonurilor online.

Informatia vine prin intermediul site-ului german 3D Center, care sustine ca noua generatie de GPU-uri se va baza pe viitoarea arhitectura, denumita "Ampere". 

Se spune ca noua linie de GPU-uri va sosi in aprilie, asa incat firma ar putea prezenta noua generatie de GPU-uri in cadrul conferintei de tehnologie GTC din San Jose, care va avea loc la sfarsitul lunii martie. 

Daca se doveste a fi adevarat, lansarea va fi la exact doi ani dupa ce Nvidia a lansat GeForce GTX 1070 si GTX 1080 in Austin, Texas. 

Site-ul german de stiri sustine ca TSMC a incetat productia GP102, GPU-ul care alimenteaza GeForce GTX 1080 Ti, ceea ce inseamna ca actuala generatie GTX 1080 Ti si cardurile grafice Titan X vor inceta sa fie produse in restul anului, pentru a face loc pentru seria GTX 20. 

Daca rapoartele sunt confirmate , seria GTX 20 cel mai probabil va utiliza tehnologia imbunatatita VRAM a Nvidia. 

Arhitectura Ampere se zvoneste ca se bazeaza pe tehnologia Samsung 14nm dupa ce Nvidia a semnat un acord cu gigantul coreean pentru producerea noilor chip-uri. 

Ultimul mare GPU dezvaluit de catre Nvidia a fost pentru PC-uri si statii de lucru. 

Denumit Titan V, GPU-ul nu este destinat jocurilor, ci aplicatiilor machine learning. Anuntat in cadrul conferintei anuale NIPS din decembrie 2017, Titan V a fost prezentat ca fiind "cel mai puternic GPU din lume pentru PC-uri".

Cu 21,1 miliarde de tranzistoare care livreaza 110 teraflopi de cai putere, se spune ca este de 9 ori mai rapid decat predecesorul sau si mult mai eficient din punct de vedere energetic, avand in vedere ca se bazeaza pe arhitectura Nvidia Volta GPU. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate