Cautare


14 Februarie 2018
Panasonic lanseaza noua editie de playere Blu-ray UHD, inclusiv clasa de referinta UB9000 compatibile cu tehnologiile de metadate dinamice corespunzatoare

Panasonic anunta lansarea celor mai recente playere Blu-ray Ultra HD, printre care si trei modele — DP-UB9000, DP-UB820 si DP-UB420 — compatibile cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+**, noua generatie a formatului HDR. Seriile DP-UB330 si DP-UB320 vin sa completeze lista modelelor din editia 2018, care include cinci playere, toate certificate Ultra HD Premium. in fruntea editiei se afla un player AV universal de top, UB9000, care este compatibil atat cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+ cat si cu tehnologia Dolby VisionTM si poate reda continut Blu-ray Ultra HD, Video On Demand (VOD) si USB.

Portofoliul de playere Blu-ray Ultra HD ale anului 2018 este dotat cu un nou procesor Hollywood Cinema Experience (HCX), dezvoltat si calibrat de experti din inima Hollywood-ului. Indiferent de tipul continutului, rezultatul este o experienta senzationala de divertisment la domiciliu, exact cum si-au propus realizatorii filmelor.

Pe langa calitatea inalta a imaginii datorata procesorului HCX, clasa de referinta UB9000 ofera si un sunet de o calitate exceptionala, multumita circuitelor sale audio analogice ce includ o sursa de alimentare audio dedicata, un convertor D/A de inalta performanta si o iesire XLR echilibrata. Asezat in noul sasiu cu rigiditate inalta si pozitie joasa pentru centrul de greutate, sasiu ce are rolul de a reduce vibratiile, UB9000 produce un sunet de o calitate excelenta. Avand cea mai inalta calitate a imaginii din istoria playerelor de discuri Blu-ray de la Panasonic, acest nou model incitant ridica standardele pentru toti entuziastii AV.

Playerele Ultra HD editia 2018 de la Panasonic*** sunt compatibile cu functia de control vocal, atat de la Google Assistant (in curand)* cat si de la

Panasonic Marketing Europe GmbH Wiesbaden Germania - sucursala Bucuresti.

Adresa: Bdv. Preciziei nr. 24, West Gate Park, cladirea H5, parter, sector 6, Bucuresti


Relatii cu presa:
Anca Ionescu
Attitude PR
M: +40 747 501 016
anca@attitudepr.ro

Amazon Alexa (in curand)*. Pur si simplu vorbiti unui dispozitiv compatibil cu Google Assistant, fie cu Amazon Alexa, si puteti derula rapid inainte sau intrerupe cu usurinta filmul favorit, fara a fi nevoiti sa utilizati telecomanda.

Nivelul cel mai inalt HDR

Trei dintre noile playere Blu-ray Ultra HD de la Panasonic - UB9000, UB820 si UB420 - sunt compatibile cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+**, care va oferi beneficii considerabile utilizatorilor prin optimizarea experientei de vizionare la fiecare noua scena. HDR10+ este o noua platforma deschisa, cu tehnologie de metadate dinamice, cu licenta libera, creata de 20th Century Fox, Panasonic si Samsung. UB9000 si UB820 sunt compatibile si cu Dolby VisionTM**. Dolby Vision transforma experientele de divertisment prin livrarea unei luminozitati crescute si a unui contrast mai puternic, ca si a unei palete mai largi de culori bogate. De la crearea de continut la distributie si redare, Dolby Vision ofera o experienta constanta si spectaculoasa, indiferent de tipul de continut sau de dispozitiv.

Imagini de inalta calitate: Tehnologiile proprii, brevetate, reproduc cu fidelitate imaginile originale

Elementul 4K de forta ce se afla in spatele acestei game este procesorul brevetat HCX Panasonic dezvoltat pentru Blu-ray Ultra HD. Acesta a fost imbunatatit aplicand o procesare cromatica si de gradatie, unica tehnologiilor video dezvoltate la Panasonic Hollywood Laboratory (PHL), unitatea de cercetare si dezvoltare pentru imbunatatirea calitatii imaginii Blu-ray. Lansat anul trecut, procesorul HCX reproduce imagini video 4K Blu-ray Ultra HD si streaming 4K de pe internet cu o acuratete uimitoare a culorilor si o luminozitate optima.

Procesare cromatica precisa

Componenta referitoare la culoare a informatiei din semnalele sursa 4K, comprimata in formate precum Blu-ray Ultra HD, este redusa la 4:2:0, sau la aproximativ 1/4 din cea originala. Pentru a raspunde cerintei de 4:4:4 a unui ecran de televizor, playerul Blu-ray Ultra HD executa o operatiune de convertire cromatica ascendenta (up-sampling). in procedeul de baza de convertire ascendenta - cunoscut ca „procesul 2-tap” - sistemul preia mostre din pixeli de culoare adiacenti, de sus si de jos, si ii foloseste pentru a crea pixeli intermediari. Panasonic foloseste un „proces multi-tap” pentru a compara numarul de pixeli in plus fata de cei din pozitiile de sus/de jos/ din stanga/din dreapta, pentru a crea un numar optim de pixeli. Prin cresterea preciziei procesului multi-tap pentru a intercala semnalele decodificate 4K (4:2:0) ale continutului Blu-ray Ultra HD pentru a ajunge la 4K (4:4:4), Panasonic reuseste sa creeze imagini frumoase, naturale, cu adancime realista si culori pline de viata.

Modelele UB9000, UB820, UB420, UB330 si UB320 detin o functie originala de convertire ascendenta 4K Direct Chroma care face conversia de la rezolutia full HD la 4K pentru afisarea unor culori deosebit de frumoase.

[Un televizor compatibil 4K/60p/4:4:4 trebuie conectat cu un cablu compatibil de inalta viteza de 18-Gbps. La reproducerea continutului Blu-ray Ultra HD, datele 4:4:4/36-bit sunt livrate pentru 4K/24p, si datele 4:2:2/36-bit sunt livrate pentru 4K/60p.]

Procesare HDR optima

Cu tot mai mult continut HDR disponibil pe disc sau prin servicii de streaming, reproducerea optima a continutului HDR a devenit esentiala. Pe langa plaja larga de contrast, imaginile redate de playerele Blu-ray Ultra HD trebuie sa fie reproduse cu atentie la detalii atat in zonele intunecate, cat si in zonele luminoase. Pentru atingerea acestui obiectiv, noile playere Panasonic utilizeaza tehnologii unice de procesare HDR.

1. Optimizatorul HDR***

Televizoarele compatibile HDR utilizeaza maparea tonurilor culorilor pentru a potrivi gama de luminozitate a imaginilor cu metadatele statice ale continutului, insa uneori nu sunt posibile rezultate optime datorita limitarilor specifice modelului de televizor. Prin incorporarea in player a tehnologiei de mapare a culorilor, calitatea constanta a imaginii HDR este asigurata indiferent de televizor. Prin tehnologiile originale Panasonic de procesare a imaginii se obtin imagini HDR de inalta definitie, in timp ce maparea culorilor este utilizata pentru ajustarea nivelului de luminozitate a continutului. in acest fel, chiar si imaginile HDR din materiale HDR10 sau materialele TV obisnuite sunt redate optim.

2. Reglarea HDR pentru diverse conditii de vizionare

Toate modelele 2018 sunt dotate cu o functie de reglare HDR care reproduce zonele intunecate si luminoase cu acuratete ridicata, indiferent de mediul de vizionare. Scenele intunecate din imaginile HDR pot fi dificil de vizionat intr-o camera luminoasa si este posibil sa fie necesara ajustarea luminozitatii. Deoarece semnalele HDR sunt fundamental diferite de semnalele SDR, functiile de ajustare existente sunt insuficiente. Seriile UB9000, UB820, UB420, UB330 si UB320 folosesc o tehnologie originala pentru optimizarea semnalelor video HDR, tehnologie care le permite ajustarea libera a luminozitatii imaginilor HDR. Un buton de setare HDR de pe telecomanda permite utilizatorului sa selecteze, pur si simplu, setarea optima pentru mediul de vizionare respectiv.

3. Conversia de la HDR la SDR (Re-maparea optimizata a culorilor pentru TV SDR)

Conversia domeniului dinamic reproduce imagini mai luminoase si mai frumoase decat imaginile obisnuite Blu-ray atunci cand sunt redate pe un televizor cu domeniu dinamic standard ce nu este compatibil HDR (TV SDR). Aceasta functie maximizeaza expresia imaginii redata de formatul Blu-ray Ultra HD.

Certificarea THX1

Playerul Blu-ray Ultra HD UB9000 certificat THX® replica culorile fin nuantate si imaginile bogate, detaliate, necesare pentru a reproduce intocmai intentiile realizatorilor de film. El reuseste sa obtina si un sunet surround autentic, ca in realitate.

Sunetul de inalta calitate al UB9000: Tehnologiile unice audio asigura reproducerea unui sunet bogat in detalii

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Anexa.

sasiul cu rigiditate mare si pozitionare centrala a unitatii de disc

· Nou mecanism de sustinere si centrare a unitatii de disc

A fost dezvoltata o noua baza pentru unitatea de disc; avand o placa din otel groasa, tridimensionala, care fixeaza unitatea de disc optic in centrul unui sasiu cu doua straturi pentru a reduce vibratiile si zgomotul in timpul rotirii discului.

· sasiu cu doua straturi

Prin utilizarea unei structuri in doua straturi cu o placa grea din otel pentru sasiu, se obtine un centru de greutate plasat jos si un nivel scazut al vibratiilor.

· Panouri frontale si laterale din aluminiu

Aluminiul gros este folosit la panourile frontale si laterale. Acest lucru creste rigiditatea sasiului si reduce vibratiile.

Iesire audio pentru semnal analog pe canalul 7.1

Modelele UB9000 si UB820 accepta semnal audio analogic pe canalul 7.1 pentru conectarea directa la un sistem Home Cinema pentru un sunet surround autentic, realist. in plus, terminalul lui UB9000 este placat cu aur pentru a rezista fenomenului de oxidare si a mentine o conductivitate inalta a semnalului.

Twin HDMI Pure AV (Iesire duala HDMI audio/video, izolata)

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Anexa.

Redare audio de inalta rezolutie

Noile playere Blu-ray Ultra HD de la Panasonic au fost concepute pentru o redare de inalta rezolutie a semnalului audio. Pe langa formatele conventionale WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA, ele pot reda si fisiere muzicale DSD (11,2MHz***/5,6 MHz/2,8 MHz) ALAC si AIFF. Prin simpla conectare la sistemul audio de acasa, va veti putea bucura de muzica la o calitate echivalenta sunetului master din studio.

Digital Tube Sound cu cresterea frecventei de esantionare a semnalului

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Anexa.

Functii inteligente in retea: Functionalitate deplina in retea pentru a va bucura de o varietate de surse 4K

Experienta vizionarii controlata prin voce

Playerele Ultra HD editia 2018 de la Panasonic *** sunt compatibile cu functiile de control vocal Google Assistant (in curand)* si Amazon Alexa (in curand)*. Vorbind, pur si simplu, cu ele, se pot realiza diverse operatiuni precum derularea rapida inainte sau oprirea - doar prin intermediul controlului vocal si fara a fi nevoie de telecomanda.

Compatibilitate cu VOD 4K

Noile playere Panasonic Blu-ray Ultra HD sunt compatibile cu serviciile 4K VOD (Video on Demand), oferind o experienta desavarsita de vizionare celor ce isi doresc o calitate fara compromisuri a imaginii si sunetului atunci cand urmaresc continut din sursa streaming (transmisie video prin internet).

Redare inregistrari 4K realizate cu camera video si redare JPEG

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Anexa.

Design: Designul elegant asigura o prezenta notabila, de inalta calitate

Toate aceste tehnologii avansate sunt impachetate intr-un corp plin de stil. Seriile UB820, UB420 si UB330/320 se bucura de designul 3D Glass-cut. Acest design simplu, dar de mare impact vizual se potriveste perfect cu orice televizor cu ecran plat, in timp ce panoul frontal al playerului Blu-ray Ultra HD prezinta un finisaj oblic pe toate cele patru laturi pentru a asigura o prezenta subtila, dar distincta in acelasi timp. Aluminiul de pe panourile frontale si laterale ale UB9000 este menit sa creasca calitatea sunetului adaugand, in acelasi timp, o tusa de lux perfect potrivita unui model emblematic.

* in limita stocurilor disponibile ** Activat la actualizarea software *** Eliminat in seria UB330/320

1THX si logo-ul THX sunt marci inregistrate ale THX Ltd., inregistrate in Statele Unite si in alte tari.

Va rugam sa consultati Anexa pentru principalele caracteristici ale seriei

Pentru mai multe informatii despre programul de licenta HDR10+, va invitam sa contactati biroul de administrare a licentelor HDR10+ la info@hdr10plus.org.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Sarbatorind in 2018, 100 de ani la infiintarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati:
http://www.panasonic.com/ro

Sursa:
www.attitudepr.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate