Cautare


27 Februarie 2018
QNAP a lansat serverele NAS TS-253Be si TS-453Be cu procesoare quad-core

QNAP Systems a prezentat doua servere de stocare in retea: TS-253Be si TS-453Be, cu doua, respectiv patru sertare, bazate pe procesoare Intel. Avand slot PCIe, functionalitatea ambelor modele NAS poate fi extinsa pentru a indeplini cerintele diverselor aplicatii, incluzand "caching M.2 SSD" si conectivitate 10GbE. TS-x53Be dispune de iesire HDMI si transcodare 4K H.264/H.265 pentru a furniza o experienta multimedia avansata, in timp ce functiile snapshot ajuta la protejarea datelor impotriva amenintarilor de tip ransomeware.

"Avand un slot PCIe, seria TS-x53Be permite extinderea functionalitatilor NAS, incluzand adaugarea functiei de "caching SSD" si a conectivitatii 10GbE, ce furnizeaza un potential pe termen lung pentru NAS,” a declarat Jason Hsu, manager de produs in cadrul QNAP. “Pentru utilizatorii care doresc o stocare profesionala, ce poate ajuta la eficientizarea fluxurilor de lucru si furnizarea unei experiente multimedia superioare, seria TS-x53Be este alegerea ideala cu un pret rezonabil, ” a adaugat Hsu.

Echipata cu procesor Intel Celeron J3455 quad-core la 1.5GHz (pana la 2.3 GHz), 2GB sau 4GB memorie RAM DDR3L (pana la 8GB), porturi dual Gigabit LAN si suport pentru hard discuri si SSD-uri SATA 6Gb/s, seria TS-x53Be ofera performante fiabile la viteze de pana la 225MB/s citire/scriere, mentinand aceleasi performante remarcabile cu criptarea accelerata AES-NI.

TS-x53Be suporta facilitatea "snapshot", permitand utilizatorilor sa recupereze rapid datele in caz de stergere/modificare accidentala sau in cazul unui atac ransomware. Utilizatorii pot instala un card QNAP QM2 pe slotul PCIe pentru a adauga doua SSD-uri M.2, imbunatatind cachingul SSD, in timp ce adauga, de asemenea, conectivitatea 10GbE (10GBASE-T LAN). Cuplate cu tehnologia Qtier (auto-tiering), TS-x53Be ajuta la atingerea utilizarii optime a stocarii, ideala pentru organizatiile mici si medii. Alternativ, utilizatorii pot instala un card 10GbE 10GBASE-T/ SFP+, un card USB 3.1 Gen2 10Gbps sau o placa wireless QNAP QW-AC2600, in functie de cerintele aplicatiilor. 

Seria TS-x53Be ofera cinci porturi USB Type-A (unul cu functie de copiere printr-o singura atingere) ce faciliteaza transferul fisierelor mari. Seria suporta codare si transcodare dual-channel 4K H.264/H.265, permitandu-le utilizatorilor sa ruleze fluid fisierele media pe dispozitivele conectate. Difuzoarele integrate sunt utilizate pentru alertele audio si playback, in timp ce conectorul de 3.5mm permite ca serverul NAS TS-x53Be sa fie conectat la un sistem audio. Iesirea HDMI duala suporta ecrane cu rezolutii de pana la 4K 30Hz.

Utilizatorii pot adauga controlul de la distanta RM-IR004 (comercializat separat) si aplicatia Qbutton pentru personalizarea functiilor butoanelor si o navigare usoara. TS-x53Be furnizeaza o varietate de aplicatii utile pentru sarcinile de zi cu zi prin intermediul magazinului App Center.

“IFTTT Agent” si “Qfiling” ajuta la automatizarea fluxurilor de lucru pentru imbunatatirea eficientei si productivitatii; “Qsirch” furnizeaza o functie de cautare dupa textul complet, pentru identificarea rapida a fisierelor; “Qsync” si “Hybrid Backup Sync” simplifica partajarea fisierelor si sincronizarea lor pe dispozitive; “Cinema28” permite administrarea fisierelor multimedia si a dispozitivelor media de pe o singura platforma; “Surveillance Station” ofera gratuit patru canale pentru camere IP (pana la 40 de canale prin cumpararea de licente aditionale); “QVR Pro” integreaza functii de supraveghere video in QTS, furnizand un spatiu de stocare definit de utilizator, instrumente client intre platforme, control pentru camere si functii inteligente de management a evenimentelor, bazate pe IoT.

Utilizatorii pot gazdui masini virtuale si containere pe TS-x53Be, utilizand Virtualization Station si Container Station. Capacitatea de stocare poate fi extinsa in mod flexibil utilizand unitatile de extensie UX-800P si UX-500P, cu 8 sertare, respectiv 5 sertare sau tehnologia QNAP VJBOD ce permite utilizarea spatiului nefolosit aflate pe un alt NAS QNAP.

Specificatii principale:

TS-253Be-2G: suporta 2 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 2GB DDR3L RAM
TS-253Be-4G: suporta 2 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 4GB DDR3L RAM
TS-453Be-2G: suporta 4 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 2GB DDR3L RAM
TS-453Be-4G: suporta 4 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 4GB DDR3L RAM
Model turn; Procesor quad-core Intel Celeron J3455 1.5GHz (pana la 2.3GHz), RAM dual-channel DDR3L SODIMM (upgrade pana la 8GB); HDD/SSD 2.5/3.5-inci SATA 6Gbps hot-swappable; 2 x Gigabit LAN; 2 x HDMI v1.4b, pana la 4K UHD; 5 x USB 3.0 Type-A; 1 x PCIe Gen2 x2; 1 x USB-copy; un difuzor, 2 x 3.5mm conector microfon (suporta microfoane dinamice); 1 x 3.5mm Iesire de linie

Disponibilitate

Noua serie TS-x53Be este deja disponibila. Pentru mai multe informatii si o imagine completa a liniei QNAP NAS va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Despre QNAP:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate