Cautare


06 Martie 2018
Castile marca Apple ar putea sosi in acest an

Apple dezvolta casti pentru anularea zgomotului, care vor concura cu propria filiala Beats, a raportat luni Bloomberg.

Exista planuri de a lansaa castile pana la sfarsitul acestui an, desi provocarile privind dezvoltarea ar putea intarzia lansarea, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate.

Similar eforturilor sale in privinta speakerului inteligent HomePod, Apple a trecut prin mai multe reproiectari ale viitorului produs si ar putea face din nou acest lucru inainte de lansare, potrivit surselor. Ar putea chiar sa renunte cu totul la proiect. Noile casti vor viza, probabil, piata high-end si ar putea include functionalitate wireless pairing.

Produsul va fi cea mai recenta adaugare familiei de produse centrate pe muzica, in care se include achizitionarea Beats in 2014, lansarea Apple Music in 2015 si lansarea castilor AirPods in 2016. Apple ar putea lansa noi AirPods-uri in acest an, care vor beneficia de un nou chip wireless pentru gestionarea Bluetooth si care vor permite apelarea la Siri.

Apple nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a face comentarii.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate