Cautare


09 Martie 2018
Wacom prezinta monitorul interactiv Cintiq Pro de 24 inch

Wacom extinde gama Cintiq Pro cu o noua tableta grafica de inalta performanta, de dimensiuni medii, conceputa pentru aplicatii creative actuale, inclusiv realitate virtuala si augmentata. Familia Cintiq Pro Pen dispune acum de o gama de dimensiuni pentru a satisface nevoile unice de lucru si de configurare ale profesionistilor creativi.

Wacom a anuntat disponibilitatea tabletei grafice Wacom Cintiq Pro de 24 inch, extinzand gama Cintiq Pro, proiectata pentru profesionistii creativi care cauta o panza digitala mai mare si capacitatea de a raspunde numarului tot mai mare de aplicatii si programe creative. Noua tableta grafica Cintiq Pro de 24 inch se alatura modelelor anterioare de 13 si de 16 inci, pentru a forma o gama larga de dimensiuni, pentru fiecare nevoie si fiecare spatiu de lucru. Versiunea cu stilou si ecran tactil va fi disponibila in luna mai, iar modelul anuntat mai devreme, de 32 inch, este programat pentru sfarsitul acestui an.

Performanta pe care o puteti vedea si simti

Ecranul luminos 4k, precizia de culoare Adobe RGB de 98% si un miliard de culori ofera o experienta vizuala reala. Experienta stiloului pe ecran a fost, de asemenea, imbunatatita. Combinatia dintre noua tehnologie Pro Pen 2 (sensibilitate imbunatatita, cu 8192 de nivele de presiune), suprafata de sticla reliefata, reducerea paralaxei prin imbinare optica si latenta aproape de zero, ofera artistilor un control precis si o experienta mai naturala a stiloului pe ecran.

„stim ca artistii si designerii profesionisti se confrunta cu o gama din ce in ce mai vasta de cereri privind puterea de calcul si afisajul, deoarece acestea se afla pe aceeasi lungime de unda cu tehnologiile noi, cum ar fi realitatea virtuala si augmentata si 3D, caz in care un element nu se poate potrivi tuturor lucrurilor,” declara Faik Karaoglu, Vicepresedinte executiv al Unitatii de creatie Wacom. „Fiecare are propriul mod de a lucra si suntem incantati sa furnizam suprafete de lucru de dimensiuni mai mari, cu o flexibilitate care ofera mai mult spatiu pentru cei ce au nevoie sa creeze.”

Transformarea fluxului de lucru

Wacom Cintiq Engine Pro – anuntat, de asemenea, astazi – un modul de calcul Windows 10, dotat cu noua placa grafica NVIDIA® Quadro® P3200, se gliseaza in partea din spate a tabletei grafice Cintiq Pro 24. Astfel, profesionistii creativi pot transforma cu usurinta Cintiq Pro 24 intr-o statie de lucru creativa, de inalta performanta, sustinand pe deplin aplicatiile si fluxurile de lucru de ultima generatie, inclusiv 3D, animatie si realitate virtuala si augmentata.

Disponibilitate

Modelele de tableta grafica Cintiq Pro 24 sunt disponibile in Statele Unite, Japonia si cateva tari selectate din Europa, incepand cu luna martie. Preturile variaza de la 1,999 USD la 2,499 USD.

In Romania, modelul va fi disponibil la partenerii MGT Educational incepand cu a doua jumatate a lunii martie.

Versiunea Pen & Touch a Cintiq Pro 24, cu stilou si ecran tactil, va fi disponibila incepand cu luna mai a anului 2018.  

Despre Wacom

Fondata in 1983, Wacom este o companie globala avand sediul in Japonia (Tokyo Stock Exchange: 6727) cu filiale si birouri afiliate in intreaga lume, care sustin marketingul si distributia in peste 150 de tari. Viziunea Wacom de a aduce oamenii si tehnologia mai aproape prin tehnologii naturale de interfata a facut ca acesta sa devina cel mai important producator mondial de tablete grafice si monitoare interactive, precum si de stiluri digitale si solutii pentru salvarea si prelucrarea semnaturilor digitale. Tehnologia avansata a dispozitivelor intuitive Wacom a fost utilizata pentru a crea unele dintre cele mai interesante elemente de arta digitala, filme, efecte speciale, moda si design din intreaga lume si ofera utilizatorilor de afaceri si de acasa tehnologie de interfata de varf pentru a-si putea exprima personalitatea.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.wacom.com

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. infiintata
in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori
recunoscuti la nivel mondial. 
www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate