Cautare


12 Martie 2018
Microsoft confirma lansarea Surface Hub 2, in ciuda problemelor de fabricare

Microsoft a confirmat ca lucreaza la o a doua versiune a Surface Hub, in ciuda eforturilor de a satisface cererea pentru modelul original.

Compania intentioneaza sa lanseze un nou Surface Hub, display-ul smart 4K, in cadrul conferintei dezvoltatorilor Build din luna mai, potrivit Thurrot.com.

Desi Microsoft nu a confirmat data lansarii ca fiind in luna mai, a confirmat, in mod neobisnuit, ca un nou Surface Hub este pe drum.

"Surface Hub a creat o categorie complet noua de dispozitive si suntem incantati de primirea avuta la nivel global. Lucram la V2 si vom impartasi mai multe informatii in prima jumatate a acestui an", a declarat un purtator de cuvant al Microsoft.

Nu se cunosc multe despre Surface Hub 2, cu nume de cod "Aruba", insa articolele sustin ca Microsoft planuieste actualizari atat in departamentul hardware, cat si in cel software. Firma intentioneaza sa aduca aceste noi caracteristici software si pe Surface Hub-ul original. 

Cea de-a doua generatie a Surface Hub va fi insa mai scumpa. Actualul model, disponibil in configuratii de 55in si 84in, se vinde in prezent la pretul de 5.709 lire sterline si, respectiv, 16.269 lire sterline. 

In ciuda acestor preturi, Microsoft anticipeaza ca cererea pentru Surface Hub va depasi oferta pe parcursul acestui an. 
Primul model, despre care Microsoft sustine ca a fost livrat la peste 5.000 de clienti, trebuia initial sa fie livrat in ianuarie anul trecut, insa a fost amanat pana in martie din cauza unor probleme de fabricatie neprevazute. 

Microsoft a declarat pentru Thurrot.com ca nu va putea sa raspunda "cererii puternice pentru dispozitiv in acest an" din cauza dificultatilor de productie la scara larga. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate