Cautare


14 Martie 2018
OPTEX lanseaza in Romania doi senzori de monitorizare a traficului auto

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, va lansa pe piata locala o noua serie de senzori de monitorizare a traficului auto. Noile dispozitive vor fi prezentate oficial cu ocazia Intertraffic, cel mai mare eveniment dedicat solutiilor de trafic din lume. Intertraffic va avea loc in perioada 22-23 martie, la Amsterdam, iar, la scurt timp dupa, senzorii vor fi disponibili in ofertele partenerilor OPTEX din Romania.

Seria ViiK este compusa din doua modele: OVS-01GT este senzorul dedicat portilor, barierelor sau activarilor de usi industriale si OVS-01CC este senzorul ce poate numara masinile aflate in miscare.

Detectorii Viik folosesc tehnologia Frequency-Modulated-Continuous-Wave (FMCW) si reprezinta solutia ideala pentru cazurile in care circuite de tip bucla inductiva nu pot fi instalate, datorita fie unei deteriorari a suprafetei drumului, fie datorita pavarii.

OVS-01GT este un senzor dual ce foloseste tehnologiile de detectie bazate pe microunde si ultrasunete, avand capabilitatea de a detecta atat miscarea unui autovehicul, cat si prezenta lui. Aceasta caracteristica este potrivita pentru cazurile in care nu se doreste folosirea de dispozitive tip bucle inductive. Senzorul detecteaza prezenta de masini mici sau mari, sau autovehicule in miscare si are capabilitatea de a ignora traficul uman. Este usor de instalat si, spre deosebire de senzorii tip bucle inductive, nu impune lucrari asupra carosabilului, dispozitivul putand fi instalat la cca 500mm deasupra solului. OVS-01GT se conecteaza automat la porti de acces inteligente sau bariere si include un meniu programabil. Senzorul dispune de cinci niveluri de sensibilitate si cinci zone de excludere, toate acestea fiind configurabile cu ajutorul unui singur buton de calibrare. Acest produs este potrivit atat unor activari simple, cat si ca parte integranta a unui sistem de parcare complex.

“Seria ViiK ofera o optiune viabila la senzorii traditionali tip bucla inductiva. Ambele modele sunt fiabile si usor de instalat. Prin alegerea unui senzor OPTEX se pastreaza nivelul de performanta anterior, dar se si elimina nevoia de a opera lucrari de instalare la nivelul carosabilului”, a declarat Jacques Vaarre, Managing Director pentru OPTEX EMEA. 

OVS-01CC poate detecta si numara autovehiculele mici sau mari cu viteze de pana la 60km/h. Contorul poate fi montat intr-un mod similar, pe un stalp sau perete, la 90 de grade. Aria sa de detectie, de pana la 8m, poate fi personalizata cu 8 setari de distanta si 5 de sensibilitate. Aceasta este o optiune perfecta pentru numararea masinilor din parcurile de retail sau monitorizarea traficului strazilor importante.

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate