Cautare


29 Martie 2018
Orasele din intreaga lume au cheltuit anul trecut peste 3 miliade de dolari pentru a va privi

Piata echipamentelor de supraveghere urbana este estimata sa creasca in medie cu 14,6% in fiecare an pana in 2021.

Piata mondiala a echipamentelor de securitate pentru supravegherea oraselor a depasit 3 miliarde de dolari anul trecut, si nu va incetini prea curand, arata un raport de cercetare al IHS Markit de miercuri.

Capitalele statelor si marile orase au stimulat dezvoltarea rapida a pietei de supraveghere a oraselor in ultimii ani, in special pentru a ajuta fortele de politie si pentru a reduce criminalitatea, a indicat cercetatorul. Cererea a crescut pentru analiza continutului video, cum ar fi recunoasterea faciala, precum si pentru articole articole precum camere video corporale si servicii pentru agentii de politie. 

IHS Markit estimeaza ca piata de supraveghere a oraselor va creste cu o rata medie anuala de 14,6% intre 2016 si 2021. 

China este cea mai mare piata pentru echipamentele de securitate in supravegherea oraselor, cu o cota de doua treimi, si va fi si prima tara care va folosi recunoasterea faciala in proiectele de supraveghere urbana, potrivit cercetatorului. Peste 10.000 de camere inteligente sunt de asteptat sa ajunga in Shenzen in acest an. 

Raportul vine intr-o perioada de preocupare sporita cu privire la viata personala, pe masura ce tehnologia isi extinde influenta asupra vietii noastre. Cel mai recent, Facebook a fost tinta criticilor privind gestionarea datelor utilizatorilor.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate