Cautare


30 Martie 2018
ASUS Republic of Gamers lanseaza tastatura mecanica de gaming ROG Strix Flare

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat ROG Strix Flare, o tastatura mecanica pentru gaming, ce imbunatateste o formula bine stabilita cu performante exceptionale si caracteristici de personalizare de neegalat.

Performante superioare in gaming
ROG Strix Flare este oferita in prezent cu patru tipuri diferite de comutatoare Cherry MX RGB – rosu, albastru, maro, negru – pentru a oferi o senzatie mecanica precisa si raspunsul tactil cerut de pasionatii de jocuri. Tastatura beneficiaza, de asemenea, de tehnologia 100% anti-ghosting cu apasari N-key, pentru a asigura faptul ca fiecare comanda este inregistrata cu precizie, indiferent cate tasta sunt apasate simultan. 

Personalizare fara rival
ROG Strix Flare ofera un nou nivel de personalizare, avand o insigna iluminata ce poate fi introdusa direct in tastatura. Jucatorii pot pastra logoul ROG preinstalat sau isi pot crea propriul design pe sablonul brut furnizat si il pot vedea iluminat cu Aura RGB. Insigna poate fi usor personalizata prin utilizarea vopselei si a stickerelor imprimate, sau gamerii pot apela la serviciile de printare profesionala sau gravare laser pentru un aspect premium. 

Tastele iluminate individual sunt montate intr-o carcasa dublu-texturata, ce afiseaza designul ROG, in timp ce un sir de LED-uri aflate sub ambele laterale ale carcasei creeaza o stralucire vibranta, ce extinde iluminatul personalizat dincolo de tastatura. Sustinuta de Aura Sync, ROG Strix Flare pune la indemana pasionatilor de jocuri intreg spectrul de culori si o gama extinsa de efecte luminoase dinamice, permitandu-le sa creeze o schema coloristica unica. Toate luminile pot fi sincronizate cu portofoliul extins de dispozitive compatibile Aura Sync pentru un mediu cu adevarat imersiv. 

Proiectata pentru confort si ergonomie 
in timp ce tastaturile uzuale au butoanele multimedia plasate in partea din dreapta-sus, ROG Strix Flare dispune de taste media dedicate si o rotita de volum, pozitionate in partea stanga-sus. Acest lucru ofera utilizatorilor acces instant cu mana aflata pe tastatura, eliminand nevoia de a lua degetul dupa tragaci pentru a face ajustari in mijlocul jocului. Tastatura dispune de un port USB pentru conectarea mai convenabila a altor dispozitive si un suport detasabil pentru palme, placut la atingere, pentru mai mult confort.

Noul utilitar de configurare ROG Armoury II 
ROG Strix Flare este disponibila cu ROG Armoury II, o versiune bazata pe driver a aplicatiei de configurare a perifericelor ROG, ce ofera control imbunatatit, in timp ce foloseste mai putine resurse de sistem. ROG Armoury II permite crearea profilelor, personalizarea culorilor si a efectelor luminoase, identificarea tastelor, inregistrarea comenzilor macro si chiar urmarirea starii hardware in timpul jocului pentru analiza datelor. 

Preturi si disponibilitate
Tastatura ROG Strix Flare va fi disponibila in Romania in prima parte a lunii aprilie, la un pret de aproximativ 800 lei (TVA inclusiv).

Specificatii principale

 

Comutatoare

Cherry MX RGB (Rosu, Albastru, Maro, Negru)

Conexiune

USB 2.0

Iluminare

LED RGB pentru fiecare tasta plus iluminat cu suport Aura Sync

Anti-ghosting

Apasare N-key

Rata esantionare

1000Hz

Taste Macro

Toate tastele sunt programabile

Inregistrare comenzi Macro

Suport pentru inregistrare rapida

Memorie interna

Da

Taste media

Taste media dedicate cu rotita de volum

Port USB

1 x USB 2.0

Suport palma

Detasabil cu finisaje placute la atingere

Tip cablu

Cablu tesut din fibra

Software

ROG Armoury II

Dimensiuni

454 x 155 x 31mm

Greutate

1256g (cu cablu)


Despre ASUS ROG:
Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate