Cautare


03 Aprilie 2018
ASUS Republic of Gamers a lansat castile Strix Fusion 500

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat Strix Fusion 500, ce le va oferi utilizatorilor functii si performante audio de top, pentru a duce senzatiile din jocuri la un cu totul alt nivel. ROG Strix Fusion 500 este primul set de casti ce dispune de lumini RGB ce pot fi sincronizate cu alte casti, lasand echipele sa-si afiseze spiritul si stilul unic in cadrul reuniunilor si turneelor de gaming.

Casca dispune de un convertor DAC (digital-to-analog converter) ESS si de un amplificator integrat, alaturi de difuzoarele ASUS Essence de 50mm cu incinte etanse, generand un sunet de inalta fidelitate, cu un bass profund si energic. Pentru o experienta si mai captivanta, ROG Strix Fusion 500 integreaza un sunet virtual surround 7.1 dezvoltat in colaborare cu Bongiovi Acoustics si optimizat pentru jocurile de tip FPS (first-person shooter), cum ar fi PUBG si Overwatch, pentru o mai buna intelegere a mediului de joc. Ajustarile sunetului si ale altor setari audio se pot face prin intermediul controlului tactil, intuitiv. 

Sincronizarea luminilor intre casti 
ROG Strix Fusion 500 integreaza iluminatul Aura RGB, ce le permite jucatorilor sa aleaga dintre cele 16,8 milioane de combinatii de culori si trei efecte luminoase prestabilite – static, pulsativ si culori ciclice – utilizand aplicatia intuitiva Aura Headset, creand in acest fel un mediu propriu. Atunci cand este utilizat software-ul Aura PC, utilizatorii pot alege efecte luminoase suplimentare ce stralucesc si se schimba odata cu ritmul muzicii rulate. Sincronizarea exclusiva a luminilor RGB, de la casca la casca, faciliteaza uniformizarea efectelor luminoase ale echipei, pentru a straluci la unison in competitii prin propriile culori si prin propriul stil. 

Cu ajutorul aplicatiei Aura Headset, utilizatorii pot selecta si ajusta luminile castilor si le pot sincroniza cu cele ale membrilor echipei printr-o singura atingere. ROG Strix Fusion 500 beneficiaza de tehnologie Aura Sync prin intermediul careia se face sincronizarea cu alte dispozitive ROG, pentru a crea efecte luminoase umitoare. 

Calitate audio de ultima ora
Castile ROG Strix Fusion 500 sunt concepute sa ofere in jocuri cel mai captivant si realist sunet. Dispunand de un DAC (digital-to-analog converter) ESS 9018 ce are o fidelitate inalta, procesare audio 24-bit/96kHz, un amplificator ESS Sabre 9601K, difuzoare premium ASUS Essence de 50mm si o incinta acustica etansa, ROG Strix Fusion 500 reda sunete detaliate, ca in realitate, cu o dinamica puternica si un bass profund. ROG Strix Fusion 500 aduce atmosfera din jocuri la un cu totul alt nivel odata cu sunetul virtual surround 7.1, posibil datorita unui algoritm personalizat, dezvoltat impreuna cu Bongiovi Acoustics. Fata de cele mai multe casti de gaming ce utilizeaza acelasi standard de sunet virtual surround, in ciuda faptului ca au proprietati acustice diferite, ROG Strix Fusion 500 genereaza un sunet virtual surround personalizat, pentru divertisment si jocuri mai apropiate de realitate. Sunetul este reglat pentru jocuri de tip first-person precum PUBG si Overwatch, oferindu-le jucatorilor o experienta audio optimizata si o mai buna constientizare a mediului de joc. Pasii si alte sunete din jocuri devin mai usor de recunoscut si capata directie, fiind mai usor pentru gameri sa identifice pozitia inamicului si sa-si creasca competivitatea. 

Control convenabil si confort fara compromisuri 
Casca stanga a setului ROG Strix Fusion 500 integreaza un panou tactil cu dimensiuni generoase ce ofera acces instant la volum si la alte instrumente de control audio, permitandu-le jucatorilor sa efectueze cu usurinta ajustari, fara sa iasa din joc. ROG Strix Fusion 500 dispune de pernutele ROG Hybrid care combina pielea proteica, placuta la atingere, cu rol izolator si un material ce “respira”, oferind un maximum de confort, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea sunetului. Un microfon unidirectional, ce utilizeaza un algoritm optimizat de procesare a sunetului, ofera comunicati in joc cu un nivel de claritate pe care microfoanele analogice traditionale nu il pot atinge. Bratul microfonului este flexibil astfel incat poate fi ajustat intr-o pozitie ideala. Atunci cand nu este necesar, acesta poate fi pozitionat intr-un compartiment de stocare si va fi oprit automat. 

Disponibilitate
Castile ROG Strix Fusion 500 vor fi disponibile in Romania la inceputul lunii aprilie 2018 si vor costa aproximativ 850 lei (TVA inclusiv).

Despre ASUS ROG:
Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate