Cautare


11 Mai 2018
Sistem de boxe wireless Premium OTTAVA S SC-C50 - Eleganta compacta si sunet cuprinzator

Technics prezinta astazi noul Sistem de boxe wireless Premium OTTAVA™ S SC-C50 in cadrul show-ului High-End Audio din Munchen. Modelul OTTAVA™ S SC-C50 dispune de tehnologii acustice care ii permit emiterea unui sunet clar intr-un spectru sonor surprinzator de amplu, beneficiind de o dimensiune compacta. Tehnologia sa de calibrare a sunetului in functie de spatiu permite amplasarea libera a boxelor pentru a va bucura de muzica in orice parte a locuintei. Aceasta ofera o experienta a muzicii wireless cu adevarat avansata datorita compatibilitatii sale complete cu diferite servicii de streaming, capacitatii de control vocal si integrarii unor diferite surse de muzica.

Sunet profund si extrem de clar care acopera intregul spatiu

4 Engine-uri JENO si LAPC (Load Adaptive Phase Calibration - Calibrare faza adaptiva in functie de sarcina)
Patru dintre motoarele Technics JENO originale ofera performanta optima, cu calitati sonore superioare prin alinierea subwoofer-ului, a difuzorului de frecvente medii si a difuzorului pentru frecvente inalte. Aceasta asigura o ajustare excelenta si optimizeaza spatiile sonore pentru a se adapta mediilor de ascultare individuale folosind Space Tune™. Modelul OTTAVA™ S SC-C50 dispune si de  functia LAPC, care este o tehnologie de amplificator adaptiva in functie de sarcina, dezvoltata de Technics. LAPC masoara caracteristicile de amplitudine-faza ale frecventei amplificatorului cand boxele sunt conectate la unitate si efectueaza procesarea digitala a semnalelor pentru a obtine raspunsul la impuls ideal. Parametrii optimizati pentru caracteristicile de sarcina ale difuzorului de joasa si inalta frecventa sunt presetate in circuitul de calcul LAPC al unitatii pentru a obtine frecventa si caracteristicile de faza ideale pe intreaga gama de frecventa.

Un corp compact cu un spectru sonor amplu
Forma unica arcuita a corpului cuprinde 3 drivere pentru frecvente medii, 3 difuzoare pentru frecvente inalte si 1 subwoofer, in timp ce difuzoarele din unghiul stang si unghiul drept impreuna cu un difuzor central creeaza un sunet stereo bogat impecabil. Abordarea de tipul “control al directivitatii” pentru difuzoarele frecventelor medii si inalte, elimina potentialele interferente, pentru obtinerea unei directivitati ample. in acelasi timp, constructia difuzorului pentru frecvente medii si a difuzorului pentru frecvente inalte asigura o directivitate verticala cu mai putine perturbatii de frecventa, totul intr-un corp compact.

Arhitectura cu adevarat puternica
Trei difuzoare pentru frecvente inalte de 1,6-cm emit sunet de inalta rezolutie de pana la 50 kHz, in combinatie cu un subwoofer de 12-cm cu cursa lunga si pozitionare frontala si un port lung, drept, cu diametrul mare. Un total de 7 unitati prezente in corpul rigid format din fibra de sticla produc un sunet puternic de la amplificatorul pe 3.1 canale. 

Sunet optim pentru orice mediu de ascultare

Space Tune™
Pentru a emite sunetul excelent al modelului OTTAVA™ S SC-C50 in fiecare camera si pozitie de ascultare, Space Tune™ optimizeaza mediul de ascultare la spatiul sonor. Pe langa cele 3 moduri de presetare pentru adaptare la locul de montare, un microfon incorporat in unitatea principala activeaza o functie automata pentru optimizarea sunetului de la unitatea principala sau de la o aplicatiede streaming de pe telefonul mobil.

Varietate larga de servicii de streaming, comenzi usor de utilizat

Google Chromecast incorporat
Compatibilitatea Google Chromecast faciliteaza accesul la o gama larga de servicii de streaming muzica de la un smartphone. si, pentru ca datele sunt redate direct la unitatea principala, nu are loc degradarea calitatii sunetului. Folosind un numar de difuzoare cu Google Chromecast incorporat, aceeasi melodie poate fi redata in mai multe camere, sau melodii diferite pot fi redate de la o camera la cealalta, pentru divertisment in mai multe camere. Daca doua modele OTTAVA™ S SC-C50 sunt aranjate si setate pe modul stereo, utilizatorul se poate bucura de sunetul stereo ambiental de inalta calitate.
* Este necesara aplicatia Google Home.

Functioneaza cu Google Assistant
Daca un difuzor cu activare Google Voice este inclus in aceeasi retea, Google Assistant poate fi folosit pentru a opera redarea muzicii pe OTTAVA™ S SC-C50, precum si alte functii. Daca utilizatorul nu are o aplicatie smartphone la indemana sau daca are mainile ocupate, muzica poate fi redata cu usurinta prin comanda vocala.

Compatibilitate completa
Pe langa redarea USB si intrarea analogica/optica, modelul OTTAVA™ S SC-C50 accepta Bluetooth, Google Chromecast, Spotify, Tidal, si Network Playback, permitand redarea confortabila a unei game largi de surse muzicale de la o singura unitate. 

Functiile Favorite
Pe unitatea principala sunt posibile pana la 9 presetari, precum posturi de radio de pe Internet, o lista de redare Spotify si melodii de pe USB. Acest lucru face posibila ascultarea muzicii dumneavoastra favorite fara ca macar sa porniti aplicatia. 

Un design elegant, intotdeauna la moda

Modelul OTTAVA™ S SC-C50 combina functiile utile cu designul elegant. Panoul superior, gros din aluminiu sporeste rigiditatea sasiului, iar legendarul afisaj OLED este inconjurat de taste pentru operare usoara. Fantele din spate dau eleganta si, in acelasi timp, imbunatatesc functia unui mecanism intern de reducere a caldurii. Iar forma arcuita superba, care ajuta la eliminarea vibratiilor nedorite din sasiu, incorporeaza tehnologie acustica pentru a obtine un spectru sonor amplu. Acest lucru va permite sa amplasati liber modelul OTTAVA™ S SC-C50 pentru a se potrivi pozitiei de ascultare. Si, de asemenea, puteti alege intre culorile alb sau negru pentru a se potrivi decorului camerei dumneavoastra. 

Specificatii
Putere de iesire
Boxa frontala (stanga/dreapta) 20 W + 20 W (1 kHz, distorsiune armonica totala - T.H.D. 1,0 %, 8 ?, 20 kHz LPF)
Boxa frontala (Centru): 20 W (1 kHz, T.H.D. 1,0 %, 8 ?, 20 kHz LPF)
Subwoofer: 40 W (100 Hz, T.H.D. 1,0 %, 4?, 20 kHz LPF)

Difuzor
Woofer: 6,5 cm Tip conic x3 / Difuzor pentru frecvente inalte: 1,6 cm Tip dom x 3 / Subwoofer: 12 cm Tip conic

Dimensiune si greutate
l 375 mm / H 220 mm / g 197 mm
Masa: 7,6 kg (incl. cutia)

Terminal
Digital optic x1
AUX IN (Intrare auxiliara) x1 (f3,5mm)
USB-A
Interfata Ethernet: LAN (100 Base-TX / 10 Base-T)

Retea audio
WiFi a/b/g/n/ac, banda de 2,4 GHz / 5 GHz
Chromecast incorporat
Functioneaza cu Google Assistant
Redare in mai multe camere
imperechere stereo
Bluetooth (AAC, SBC)
Spotify / TIDAL / DEEZER / Radio de pe internet

Format intrare digitala
WAV pana la 384kHz / 24biti 
FLAC pana la 384kHz / 24biti 
DSD 2,8MHz, 5,6MHz
AIFF pana la 384kHz / 24biti
AAC pana la 96kHz / 320kbps
WMA pana la 48kHz / 320kbps
MP3 pana la 48kHz 320kbps

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Aniversand in 2018 100 de ani la infiintarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate