Cautare


16 Mai 2018
Ixia Solutions Group si Innovium colaboreaza pentru o solutie single-chip cu performanta de 12,8 Tbps la 400GE

Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) anunta ca Ixia Solutions Group si Innovium, una dintre cele mai mari companii care livreaza solutii de retea pentru centre de date, colaboreaza pentru a atinge 12,8 Tbps la viteze de la 100GbE la 400GbE pe seria de switch-uri TERALYNXTM de la Innovium, concepute pentru centrele de date de mari dimensiuni.

Linia de produse TERALYNXTM de la Innovium consta in switch-uri Ethernet din silicon scalabile care ofera capacitate sporita de analiza de date, programabilitate si buffering. TERALYNX este una dintre cele mai bune linii de switch-uri single-chip care ofera performanta de 12,8 Tbps, precum si tunelare robusta, programabilitatea vitezei de transmitere a datelor si cea mai scazuta latenta din clasa lor. TERALYNX include suport pentru standarde 10/25/40/50/100/200/400GE ce pot fi configurate sa livreze 128 de porturi de 100GbE, 64 de porturi de 200GbE sau 32 de porturi de 400GbE intr-un singur dispozitiv. 

„Ne bucuram ca putem livra performanta de 12,8 Tbps pe switch-urile TERALYNX folosind solutia 400GE de la Keysight”, a spus Amit Sanyal, Vice President of Product Management and Marketing la Innovium. „Atingerea acestei performante la viteze de pana la 400GE este importanta, pentru ca lucram cu clienti, furnizori de sisteme si parteneri care interconecteaza ecosisteme prin fibra de cupru si fibra optica pentru a integra cu succes solutii bazate pe TERALYNX.”

Solutia de validare K400 400GE de la Ixia Solutions Group permite generare de trafic la viteza completa de transfer a datelor, inclusiv transmiterea, receptionarea si capturarea, corectarea erorilor si functionalitatea testarii ratei de eroare a bitilor intre 64B si 14,000B si acoperirea emularii protocolului de rutare pentru Layer 2/3. Acest lucru verifica indeplinirea de catre solutiile 400GE a performantelor, cerintelor de scalabilitate si calitate impuse de industrie. Sistemul de testare K400 faciliteaza teste de stres, dezvoltare hardware/ASIC, calificare optica si a cablurilor, interoperabilitate si testare functionala. 

„Keysight continua sa fie liderul pietei in ceea ce priveste solutii de validare cu performanta demonstrata cum este modulul K400”, a spus Sunil Kalidindi, Vice President of Product Management la Ixia Solutions Group. „Companii precum Innovium au nevoie de testele si tehnologia noastra de masurare pentru a se asigura ca ofera clientilor solutii care functioneaza. Suntem mandri ca lucram impreuna cu Innovium la acest proiect revolutionar pentru a valida performanta de 12,8Tbps.”

Despre Ixia

Ixia, a Keysight Business (NYSE:KEYS), ofera servicii de testare, vizibilitate si securitate pentru imbunatatirea retelelor si mediilor cloud pentru companii, furnizori de servicii si producatori de echipamente de retea. Ixia le faciliteaza companiilor crearea de medii sigure in care sa opereze, sa se dezvolte si sa lanseze noi produse si servicii. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe Ixia pentru a-si verifica arhitecturile, a-si optimiza performanta si asigura protectie pentru retelele si mediile cloud in care sunt active. Afla mai multe pe www.ixiacom.com.  

Despre Keysight Technologies

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care isi ajuta clientii din domeniul ingineriei, companiile si furnizorii de servicii sa optimizeze retelele si sa lanseze produse electronice pe piata mai rapid si la costuri scazute. Solutiile Keysight se duc acolo unde se duce si semnalul electronic, de la simulari de design la validarea prototipurilor si teste de fabricare, pana la optimizare in retele si medii cloud. Clientii sai provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicatii, din industriile de aeronautica, aparare, auto, energie, productie de semiconductori si produse electronice pentru utilizatorii finali. in anul fiscal 2017, veniturile Keysight au fost in valoare de 3,2 miliarde de dolari. in aprilie 2017, Keysight a achizitionat Ixia, una dintre cele mai importante companii din zona de testare, vizibilitate si securitate a retelelor. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.keysight.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate