Cautare


16 Mai 2018
In luna mai, Xerox prezinta noul asistent inteligent pentru birou in cadrul a patru evenimente de tehnologie

Xerox Romania participa in luna mai la patru evenimente de tehnologie din intreaga tara pentru a prezenta si a face demonstratii pe echipamentele de imprimare pentru mediul de birou din portofoliu. Astfel, in urmatoarele doua saptamani, specialistii Xerox vor fi prezenti la Bucharest Technology Week, Ziua Comunicatiilor, IT Congress si la Transilvania IT Forum.

Vedeta acestor evenimente va fi asistentul inteligent pentru locul de munca reprezentat de tehnologia Xerox ConnectKey, integrata in noua generatie de echipamente multifunctionale de imprimare Xerox. 

Noul portofoliu de echipamente care au integrate tehnologia ConnectKey transforma echipamentele traditionale de imprimare in adevarati asistenti inteligenti si conectati pentru birou, care se adapteaza nevoilor in schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul usor la cloud, functiile de securitate pe mai multe niveluri si aplicatiile mobile sunt acum aproape la fel de importante ca imprimarea, copierea si faxul.

in Bucuresti, impreuna cu partenerul strategic Producton, Xerox participa la Bucharest Technology Week, cel mai mare festival de tehnologie urbana din Romania. in cadrul BTW, specialistii Xerox vor fi prezenti la Innovation Summit pe 15 mai si la Fintech Summit pe 17 mai. La stand, vor face demonstratii pe echipamentul Xerox VersaLink C405: scanare/ imprimare in cloud, imprimare de pe smartphone, personalizare ecran echipament si autentificare prin card. De asemenea, in Bucuresti, Xerox va participa la Ziua Comunicatiilor pe 15 mai, unde va fi prezentat echipamentul Xerox WorkCenter 6515.

Pe 16 si 17 mai, compania va fi prezenta la Timisoara, la IT Congress, unde va expune o serie de echipamente de imprimare pentru mediul de birou: Xerox AltaLink C8070, Xerox VersaLink C7030 si Xerox VersaLink B405. Evenimentul este organizat de ETA2U, partener strategic Xerox si unul din principalii integratori de sisteme si solutii IT din vestul Romaniei. Reprezentantii Xerox Romania vor vorbi despre echipamentele de imprimare Xerox in noul context legislativ GDPR: despre aplicatii, solutii AAA si securitatea proceselor de imprimare. 

Nu in ultimul rand, in perioada 23 – 24 mai, Xerox va fi prezent la Transilvania IT Forum, iar la stand vor fi prezentate Xerox AltaLink C8070, Xerox VersaLink C7030 si VersaLink B405. Forumul este organizat Top Tech, partener strategic Xerox, furnizor de solutii IT si de sisteme tehnice de securitate. 

Echipamentele multifunctionale de imprimare Xerox VersaLink B405 si Xerox VersaLink C7030 fac parte din gama VersaLink, care se adreseaza business-urilor de mici dimensiuni, care isi desfasoara activitatea si din afara biroului, in timp ce MFP-ul Xerox AltaLink C8070 este mai potrivit pentru grupurile de lucru si volumele de imprimare din zona enterprise. 

Despre Xerox

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. in fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate