Cautare


07 Iunie 2018
ASUS anunta parteneriatul cu Gal Gadot

ASUS anunta colaborarea cu actrita Gal Gadot in promovarea celor mai noi produse din seriile de laptopuri si sisteme PC All-in-One. impartasind o pasiune comuna pentru creativitate si fiind o sursa de inspiratie pentru ceilalti, Gal personifica valorile fundamentale ASUS pentru a dezlantui forta creativa.

Acest parteneriat marcheaza momentul in care ASUS dezvaluie noile varfuri de gama in materie de laptopuri, precum noul ZenBook Pro si modelele actualizate VivoBook si All-in-One PC. Noul ZenBook Pro, expus la Computex, este primul dispozitiv ASUS ce include functia ScreenPad, transformand touchpadul intr-un ecran complet functional, cu design adaptiv, oferindu-le in acest fel utilizatorilor o metoda inteligenta de a interactiona cu laptopul lor pentru maximum de performanta.

Lucrand cu Gadot, ASUS spera sa inspire oamenii din toate colturile lumii, aratand faptul ca oricine poate sa utilizeze tehnologia pentru a crea. Prin designul ErgoLift pentru o mai buna experienta de utilizare, cat si prin constructia rafinata si designul adaptiv al lui ScreenPad, ASUS furnizeaza inovatii ce le permit utilizatorilor sa-si puna in valoare potentialul de creatie. Procesorul de inalta performanta din interior ofera de asemenea, suport deplin pentru creativitate. Pe langa acesta, VivoBook are un design remarcabil, in cinci variante de culori vibrante si mai multe tipuri de finisaje texturate, fiind o optiune interesanta pentru tinerii creatori. 

“Oamenii obisnuiau sa creada ca trebuie sa fii o persoana avizata sau sa fii un tocilar pentru a obtine maximum de la tehnologie, dar adevarul este ca toata lumea poate folosi tehnologia pentru a crea,” a spus Gadot. “Noul ZenBook Pro de la ASUS, cu ScreenPad, pune in valoare creativitatea nelimitata, asa ca sunt incantata sa lucrez cu un brand care poate dezlantui creativitatea latenta in fiecare dintre noi.”

Eric Chen, Vicepresedinte Corporate in cadrul ASUS a adaugat: “Gal este un model pentru oamenii din intreaga lume - ramanand ea insasi atunci cand a obtinut succesul international. Precum Gal, noi credem ca oricine isi poate urmari propria viziune incredibila. Are nevoie doar de tehnologia potrivita pentru a-si elibera forta creatoare. Avand in vedere acest lucru, credem ca nu am fi putut gasi o persoana mai potrivita care sa ne insoteasca in cautarea Incredibilului”.

“ASUS este partenerul nostru pe termen lung, dedicat reinventarii PC-ului si a inovarii intr-un mod care sa le permita oamenilor sa valorifice cel mai mult propria creativitate si productivitate,” a spus Chris Walker, Vice Presedinte, Client Computing Group, Intel Corp. “ZenBook Pro cu ScreenPad, bazat pe Intel, este intruchiparea acestui spirit al inovatiei.”

Urmariti viziunea comuna a companiei ASUS si a lui Gal Gadot asupra modului in care poate fi dezlantuita creativitatea pentru a va pune in practica ideile: https://www.youtube.com/watch?v=saJXOSv1xbA

Conceptul acestui clip este de a dezvalui calea urmata de creatorii de astazi. De la zilele in care aveau la dispozitie doar o pensula pentru a crea arta, la momentul actual, cand acestia au la dispozitie tehnologie de ultima ora pentru a crea incredibilul. Urmariti clipul video in care Gadot utilizeaza ScreenPad pentru a ne arata ce putem crea cu ajutorul tehnologiei.

Despre ASUS:

ASUS se numara printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, dedicandu-se crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 16000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5000 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2017 ASUS a obtinut 4511 distinctii si venituri de aproximativ 13 miliarde USD.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate