Cautare


08 Iunie 2018
QNAP a lansat serverele NAS TS-x63XU cu procesoare AMD Quad-core si conectivitate 10GBASE-T

QNAP a lansat noua serie NAS TS-x63XU, pregatita pentru conexiunile 10GbE (modele cu 4, 8 si 12 sertare si cu alimentare redundanta optionala). Seria expandabila utilizeaza procesorul quad-core AMD GX-420MC tactat la 2,0 GHz, 4GB memorie DDR3L (cu posibilitatea de upgrade pana la 16 GB), oferind solutii de stocare ideale pentru virtualizare si pentru aplicatiile centrelor de date care necesita latime mare de banda.

Seria TS-x63XU are preinstalat un adaptor de retea cu un port 10GbE 10GBASE-T (care suporta totodata transfer de date de 10G/5G/2.5G/1G/100M), putand atinge viteze de citire de pana la 1038 MB/s si de pana la 985 MB/s in cazul criptarii AES-NI cu accelerare hardware. Oferind suport pentru cache-ul pe SSD, pentru alocarea pe niveluri a spatiului de stocare si extinderea ulterioara prin cuplarea unor unitati QNAP cu 12 sertare, TS-x63XU este o serie ideala pentru organizatiile care cauta un cloud privat securizat si o infrastructura IT eficienta pentru retelele 10GbE.

"Pe langa arhitectura performanta si expandabila, seria NAS TS-x63XU cu conectivitate de 10GbE este dotata cu numeroase aplicatii business si functii fiabile pentru a indeplini toate nevoile companiilor in stocarea datelor, recuperarea lor in caz de dezastru si virtualizare", a declarat Jason Hsu, Manager de Produs la QNAP.

Optimizat pentru mediile virtualizate, TS-x63XU suporta solutiile VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V si Windows Server 2016 si poate gazdui in mod nativ masini virtuale (Windows, Linux, UNIX si Android) si containere LXC si Docker. Sistemul inteligent de operare QTS ofera o solutie completa pentru stocare, back-up, partajare si management centralizat. Gratie suportului pentru imagini instantanee de tip snapshot (bazate pe blocuri), utilizatorii pot sa restaureze rapid NAS-ul intr-o stare anterioara, aceasta fiind o solutie ideala pentru minimizarea impactului unor probleme tehnice nedorite sau al atacurilor de tip ransomware.

Capacitatea de stocare a seriei TS-x63XU poate fi marita la nevoie prin atasarea unei unitati de expansiune QNAP (UX-1200U-RP si UX-800U-RP). Totodata, solutia VJBOD (Virtual JBOD) de la QNAP le permite utilizatorilor sa extinda capacitatea modelelor TS-x63XU prin utilizarea spatiului liber de pe alte dispozitive QNAP NAS.

Utilizatorii pot fructifica potentialul NAS-ului prin instalarea aplicatiilor disponibile in QTS App Center. Qsync permite sincronizarea fisierelor intre dispozitive pentru a imbunatati colaborarea echipei; QRM+ simplifica gestionarea centralizata a dispozitivelor Windows, Linux si IPMI si faciliteaza depanarea usoara; Qfiling automatizeaza organizarea fisierelor fara a mai fi nevoie de efort sau timp suplimentar; QIoT Suite Lite faciliteaza operarea unei platforme private IoT, combinand stocarea si rularea aplicatiilor IoT.

Folosind NAS-ul TS-x63XU, utilizatorii pot construi inclusiv un sistem de supraveghere profesionala cu ajutorul solutiei QVR Pro.

Principalele specificatii:
Modele cu sursa de alimentare redundanta:
TS-463XU-RP: 4 sertare, 1U, montabil in rack
TS-863XU-RP: 8 sertare, 2U, montabil in rack
TS-1263XU-RP: 12 sertare, 2U, montabil in rack

Modele cu o singura sursa de alimentare:
TS-463XU: 4 sertare, 1U, montabil in rack
TS-863XU: 8 sertare, 2U, montabil in rack
TS-1263XU: 12sertare, 2U, montabil in rack

Procesor quad-core AMD GX-420MC 2.0 GHz, cu motor de criptare AES-NI; memorie dual channel 4GB DDR3LSO-DIMM RAM (expandabila la 16GB); hot-swappable 2.5"/3.5" SATA 6Gbps HDD/SSD; 1 port 10GBASE-T RJ-45 LAN, 4 porturi Gigabit LAN; 2 porturi USB 3.0; 2 porturi USB 2.0 (TS-463XU-RP/TS-463XU ofera 3 porturi USB 2.0).

Despre QNAP:
QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate