Cautare


28 Iunie 2018
BenQ anunta primul monitor 4K UHD cu 1ms si HDR10

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine, prezinta BenQ EL2870U, primul monitor 4K UHD cu un timp de raspuns de 1ms creat special pentru Home Entertainment.

BenQ EL2870U ofera cu ajutorul tehnologiei High Dynamic Range (HDR) o reproducere foarte naturala a culorilor, in timp ce rezolutia 4K ofera  utilizatorilor o claritate extraordinara si detalii foarte fine, toate sub avantajul unui spatiu mare de lucru.

Pe langa imagini de calitate, EL2870U ofera si o experienta de gaming premium, la rezolutie 4K, cu un timp de raspuns la 1ms ce ofera un gameplay fluent si mult superior comparativ cu un televizor 4K normal. Este prezenta aici si tehnologia AMD Freesync, cu ajutorul careia se elimina efectul de tearing, fluidizand imaginile. BenQ EL2870U este alegerea perfecta pentru pasionatul de jocuri, oferind suport HDCP 2.2 pentru consolele de gaming 4K, Xbox One X si Playstation 4 PRO.

Pentru a te bucura de toate avantajele tehnologiei HDR, noul EL2870U pune la dispozitie atat un port DisplayPort 1.4 cat si doua HDMI 2.0. Mai mult, pentru o experienta multimedia completa, monitorul include si doua difuzoare de cate 2W fiecare, eliminand astfel costurile ce rezultau din adaugarea unor boxe aditionale sau casti.

Pentru a completa experienta de vizualizare pe EL2870U, BenQ include si aici  doua tehnologii exclusive: Brightness Intelligence Plus si Low Blue Light. Astfel, integrarea tehnologiilor HDR si Brightness Intelligence Plus ajuta la optimizarea zonelor luminoase pastrand in acelasi timp claritatea detaliilor intunecate, chiar si in medii cu luminozitate redusa. 

Cu ajutorul butoanelor de meniu, utilizatorul poate trece rapid prin modurile HDR / BI+, optimizand astfel contrastul, culoarea si realismul imaginilor afisate, totul pentru a atinge o vizionare confortabila.

BenQ EL2870U ofera si doua noi moduri, Super Resolution si Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele menite sa imbunatateasca calitatea imaginii. Daca modul Super Resolution ajuta la optimizarea imaginilor de rezolutie joasa, prin cresterea densitatii continutului de pixeli, modul Smart Focus ajuta sa te concentrezi mai bine, evidentiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

Pe langa tehnologia B.I.+, ce ajuta la sporirea confortului in utilizare, regasim aici si tehnologiile flicker-free si low blue light. in timp ce flicker-free elimina complet disconfortul creat de frecventa redusa a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, oferind o experienta de vizionare confortabila in timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului, modul low blue light reduce efectul negativ produs de spectrul de lumina albastra emis de ecran.

EL2870U este disponibil in oferta partenerilor oficiali BenQ din Romania (Darer, ITDirect, Network One Distribution, MGT Educational), la un pret de raft recomandat de 1829 RON.

Pentru mai multe detalii accesati: https://www.benq.ro/product/monitor/el2870u/features/

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate