Cautare


02 Iulie 2018
Acer anunta disponibilitatea in Romania a noilor laptopuri-uri de gaming Predator Helios 500

Noile laptopuri Predator Helios 500 se disting prin tehnologii de racire de ultima generatie si performante avansate

Notebook-urile Predator Helios 500, anuntate in luna mai la New York, sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania. Disponibile spre vanzare cu ecrane FHD IPS 144Hz de 17.3”, noile modele se remarca prin design-ul specific categoriei si specificatii de top, promitand performante sporite si tehnologii avansate pentru utilizare fluida chiar si in cele mai solicitante jocuri.

Proiectat pentru jucatorii profesionisti, Predator Helios 500 este o bestie de gaming. Dispune de procesoare overclockabile Intel Core i9+ generatia 8 si placi grafice overclockabile GeForce® GTX 1070. Memoria Intel® Optane™ imbunatateste timpul de reactie si de incarcare, iar SSD-urile ultra-rapide NVMe PCIe, reteaua Killer DoubleShot Pro si memoria DDR4 ce poate fi crescuta pana la 64GB mentin actiunea, facand Helios 500 notebook-ul ideal pentru jocurile cu grafica solicitanta si live streaming.

Predator Helios 500 include si 3 porturi duale Thunderbolt™, iar porturile display si HDMI 2.0 suporta pana la 3 monitoare externe. Doua difuzoare, un subwoofer si tehnologia Acer TrueHarmony™ si Waves MAXX Audio® ofera un sunet incredibil si calitate audio 3D hiper-realista, utilizand Waves Nx™.

Pentru sesiuni de gaming neintrerupte, un sistem de racire cu doua ventilatoare AeroBlade™ 3D Fan, cu lame metalice ultra-subtiri, si 5 conducte termice care distribuie aer rece catre componentele cheie ale sistemului, mentin temperatura optima si constanta a laptopului. Viteza ventilatorului poate fi controlata si personalizata prin intermediul aplicatiei Predator Sense.

Toate modelele Predator Helios 500 beneficiaza de garantia Free Pick Up and Return, adica preluarea prin curier a produsului defect in perioada de garantie si returnarea acestuia dupa repararea lui.

Preturi si disponibilitate:
Laptopurile Predator Helios 500 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 8,999 lei. 

Despre Acer
 
Fondata in anul 1976, Acer este o companie care furnizeaza componente hardware, software si servicii, investind in cercetare, proiectare, marketing, vanzari si suport pentru produse inovatoare, care imbunatatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri si produse de tip wearables. Firma dezvolta, de asemenea, si solutii cloud care reunesc Internet of Things. Acer a sarbatorit in 2016 40 de ani de la infiintare si este una din primele 5 companii furnizoare de PC-uri din lume. Are 7,000 de angajati in intreaga lume si o prezenta in peste 160 de tari. Va rugam sa vizitati www.acer.com pentru mai multe informatii.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate