Cautare


03 Iulie 2018
Verbatim Hub USB-C™ cu HDMI 4K

Verbatim isi extinde portofoliul de accesorii cu un nou hub USB-C cu HDMI - acest adaptor multi-port USB-C subtire va permite sa conectati, prin portul HDMI, mai multe dispozitive / accesorii, inclusiv un monitor 4K. Designul elegant, compact, cu finisaj metalic face din acest dispozitiv portabil unul perfect pentru utilizarea in miscare.

Verbatim Hub USB-C cu HDMI este partenerul perfect pentru cele mai noi laptop-uri si MacBook-uri, cu un numar limitat de porturi USB. Transformati un singur port USB-C in doua porturi USB 3.0, un conector USB-C pentru incarcare si un port HDMI. Acest lucru va permite sa conectati monitorul 4K, mouse-ul USB si tastatura si sa incarcati un alt dispozitiv prin portul USB-C. Mic si compact, cu un cablu USB-C integrat, acest hub este partenerul perfect de calatorie.

Nu va faceti griji ca sacrificati portul tip C, conectorul USB-C al hub-ului asigura o incarcare de pana la 14,5V / 2A - puteti astfel incarca cu usurinta dispozitivul cu USB-C, in timp ce utilizati si celelalte porturi.

Cele doua porturi USB 3.0 ofera o viteza de transfer de date de pana la 5Gbps, suficient de rapida pentru a transfera un film de inalta definitie in cateva secunde. Este posibil sa conectati mai multe dispozitive sau accesorii, cum ar fi mouse-ul USB, tastatura, hard disk sau alt drive USB. Statia de lucru mobila este pregatita de lucru in cateva momente.

Noul Verbatim Hub USB-C cu HDMI, de culoare gri, are un pret recomandat de 279,9 lei (PN 9540). Despre Verbatim

Verbatim este o companie globala, lider in domeniul stocarii datelor si a iluminatului cu LED-uri, cu un portofoliu larg de produse care acopera aplicatii pentru consumer, dar si pentru profesionisti. Verbatim a contribuit la dezvoltarea dispozitivelor de stocare a datelor incepand cu 1969 si este primul furnizor mondial de suporturi optice (Blu-ray, DVD si CD). Compania comercializeaza, de asemenea, memorii flash, solutii de stocare externe pe hard-discuri, o gama larga de accesorii pentru computere, filamente din plastic pentru industria de printare 3D si filtre de apa sub numele de brand Cleansui.

Verbatim este o filiala a Mitsubishi Chemical Media detinuta de Mitsubishi Chemical Corporation, una dintre cele mai mari companii chimice din lume, care investeste foarte mult in cercetare si dezvoltare in multe sectoare diverse.

Principiile de functionare ale companiei se bazeaza pe acordarea de ajutor astfel incat oamenii sa traiasca intr-un mod sanatos, confortabil si durabil. Organizatiile regionale ale Verbatim sunt EMEA, APAC si America, cu birouri in majoritatea tarilor din lume. Sediul central al companiei se afla in Germania.

Pentru informatii suplimentare, vizitati http://www.verbatim.com.

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. infiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate