Cautare


06 Iulie 2018
Tableta Microsoft Surface tip buget ar putea rula pe chip-uri Pentium

Posibilitatea lansarii unei tablete Microsoft Surface de 400 dolari in 2018 a fost sugerata saptamana aceasta din cererile FCC si sugestiile cu privire la chip-uri mai ieftine.

Un Surface tip buget ar fi proiectat pentru a concura mai bine cu Apple iPad, lasand actualul Surface Pro sa concureze cu iPad Pro. 

WinFuture a raportat miercuri ca surse din interiorul companiei au sustinut ca noul dispozitiv va folosi chip-uri Intel Premium, care sunt mai putin costisitoare si mai putin puternice decat chip-urile Core. Actualele tablete Surface Pro folosesc chip-uri Intel Core si pretul acestora incepe de la 800 dolari. 

Intre timp, o serie de cereri depuse la FCC in aceasta saptamana sustine zvonurile potrivit carora un nou dispozitiv Surface va fi lansat in acest an. 

Unele detalii despre noua tableta au sosit prin intermediul Bloomberg, care a raportat la inceputul acestui an ca noul Surface va avea un ecran de 10 inch. Actualele modele Surface Pro au ecrane de 12 inch. 

Microsoft a refuzat sa comenteze. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate