Cautare


10 Iulie 2018
ADATA lanseaza noua gama de produse pentru incarcare

Noile suporturi de incarcare wireless, incarcatoarele de masina si o statie de incarcare mentin dispozitivele mobile la capacitatea lor maxima

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea unei noi serii de produse pentru incarcarea dispozitivelor mobile care fac ca stilul de viata mobil sa fie mai usor decat oricand. Noile produse ADATA ce fac parte din aceasta categorie sunt: suportul de incarcare wireless CW0100 cu certificare Qi, incarcatoarele de masina CV0525 si CV0172 si statia de incarcare CU0480QC.

Suportul de incarcare wireless CW0100 – viteza crescuta si design elegant 

Suportul de incarcare wireless ADATA CW0100 suporta incarcarea rapida de pana la 10W, ceea ce permite incarcarea dispozitivelor de pana la de doua ori mai rapid decat incarcatoarele standard de 5W. Aceasta viteza poate reduce timpii de incarcare cu pana la o ora. CW0100 nu este doar rapid, ci si inteligent. In concordanta cu standardul Qi, acesta are abilitatea de a detecta obiecte metalice straine, cum ar fi monedele. Acest lucru asigura faptul ca suportul va opri incarcarea atunci cand sunt detectate anumite obiecte straine, oferind o siguranta suplimentara pentru a preveni supraincalzirea accidentala. Functioneaza cu cele mai noi telefoane inteligente care au capabilitati Qi de incarcare wireless incorporate, incluzand iPhone X, 8 si 8 Plus, precum si Samsung S9 si S9 Plus. Dincolo de functionalitatea sa, incarcatorul wireless este, de asemenea, un obiect elegant, cu o grosime de doar 7,5 mm si o baza robusta din aliaj de zinc. Dispune, de asemenea, de un indicator luminos LED pentru a afisa cu claritate starea procesului de incarcare.

Incarcatoarele de masina CV0525 si CV0172 – calatorii fara probleme

Noile incarcatoare de masina ADATA sunt proiectate pentru a face incarcarea pe drum usoara si accesibila. Modelul CV0525 a fost proiectat pentru a se asigura ca nimeni nu ramane fara baterie in timpul calatoriei. Cu un total de 5 porturi USB, din care 2 porturi principale pentru sofer si pasagerul din fata si 3 porturi care pot fi extinse la pasagerii din spate printr-un cablu prelungitor, toate persoanele din masina pot beneficia de incarcare pe durata calatoriei cu masina. CV0525 suporta functia Quick Charge 3.0 care poate incarca un smartphone de la 0 la 80% in aproximativ 35 de minute. Construit cu un chip Smart IC, incarcatorul poate detecta cate dispozitive sunt conectate la un anumit moment dat, pentru a asigura o incarcare optima pentru toate dispozitivele, prevenind astfel supraincalzirea. 

Pentru o utilizare mai basic, ADATA ofera si incarcatorul auto CV0172 cu porturi USB duale care asigura alimentare pe 2,4 A pentru incarcarea rapida a dispozitivelor. Noul model are o dimensiune compacta, de 6 cm, se potriveste perfect cu interiorul oricarei masini si are un finisaj negru lucios pentru un plus de eleganta. Incarcatorul este echipat cu protectie la supratensiune, supracurent, supraincalzire si scurtcircuit.

Statia de incarcare CU0480QC – Versatilitate deplina cu multiple porturi USB 
 
Statia de incarcare ADATA CU0480QC abordeaza inconvenientul de a avea nevoie de o multitudine de cabluri USB pentru a incarca diverse dispozitive. Cu cinci porturi USB, inclusiv un port USB-A cu Quick Charge 3.0, trei porturi standard USB-A si un port USB de tip C, incarcarea mai multor dispozitive nu a fost niciodata mai simpla si mai sigura. Statia de incarcare dispune de un sistem inteligent de detectare care identifica numarul de dispozitive conectate la un moment dat, pentru incarcarea optima a acestora. Stratul anti-alunecare aflat sub incarcator va ajuta sa mentineti statia de incarcare ferma pe majoritatea suprafetelor, iar indicatorul LED afiseaza in orice moment starea de incarcare.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. 

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate