Cautare


24 Iulie 2018
ELKO Romania anunta distributia de produse Eaton

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta extinderea ofertei sale comerciale prin adaugarea produselor Eaton - lider mondial in domeniul echipamentelor de gestionare a energiei electrice.

Eaton este un furnizor de top de surse neintreruptibile de alimentare (UPS) care sunt concepute sa asigure alimentare de rezerva de cea mai buna calitate, atat pentru PC-uri de birou, cat si pentru mari centre de date. Pe langa acestea, compania mai are in portofoliu o serie de alte solutii de gestionare a energie electrice, printre care dispozitive de protectie la supratensiune, dispozitive pentru distributia energiei electrice (PDU), aplicatii de monitorizare de la distanta, software, echipamente pentru reglarea factorului de putere, solutii de racire/ventilatie, elemente de conectivitate, rack-uri si servicii.

Eaton a evoluat continuu, atat organic, prin dezvoltarea de produse si servicii inovatoare, cat si multumita unei strategii de achizitii foarte bine puse la punct. Astfel, printre achizitii se numara branduri precum: Phoenixtec, Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power si Aphel, iar compania detine la ora actuala in Europa mai multe centre dedicate cercetarii si dezvoltarii (R&D). Prin varietatea solutiilor sale, producatorul se adreseaza unor domenii complexe, precum centre de date, industrie, sanatate, comercial, telecomunicatii sau naval.

Ca urmare a parteneriatului incheiat de ELKO Romania cu Eaton, portofoliul complex de produse pe care il ofera distribuitorul a fost extins prin adaugarea de echipamente UPS, dispozitive ePDU, rack-uri si accesorii. Ele se regasesc in oferta ELKO Romania, fiind disponibile pe piata prin intermediul partenerilor ELKO.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

Despre Eaton

Eaton este o companie implicata in dezvoltarea si productia de echipamente si solutii de gestionare a energiei, care activeaza in peste 175 tari, cu peste 96 000 angajati si care in anul 2017 a inregistrat venituri in valoare de 20.4 miliarde USD. Produsele sale sunt folosite de clienti din lumea intreaga pentru a gestiona mai eficient si mai sigur energia electrica, hidraulica si mecanica. Astfel, Eaton contribuie la sustenabilitatea afacerilor, prin furnizarea instrumentelor care le permit acestora sa devina mai eficiente.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate