Cautare


25 Iulie 2018
OPTEX SL-200TNR – protejarea facila a cailor de acces

Compania OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta disponibilitatea in Romania a senzorului SL-200TNR. Dedicat protejarii cailor de acces, zonelor deschise sau perimetrelor de mici dimensiuni, senzorul emite un fascicul activ pe o distanta maxima de 30m, alimentarea realizandu-se prin intermediul unor baterii incorporate.

Caracteristica unica: Sniper View Finder 

Noile lentile ale senzorului Optex au un nivel ridicat de vizibilitate, pentru un aliniament optic facil. Astfel, chiar daca solutia urmeaza sa se instaleze pe distante mai lungi, este posibila o instalare optima care sa genereze rezultate stabile intr-un timp redus. Acest proces implica o singura persoana ce are la dispozitie si doua sisteme de asistare, unul vizual si unul auditiv. 

Controlul puterii

Pentru a reduce puterea generata de cele doua raze IR, atunci cand senzorul este folosit pentru a securiza spatii de mici dimensiuni, utilizatorii pot sa activeze functia A.T.P.C (Auto Transmit Power Control). Aceasta ajusteaza in mod automat puterea senzorului, pastrand insa un nivel maxim de performanta si crescand autonomia bateriilor. Sistemul reduce de asemenea numarul alarmelor false cauzate de ceata, inghet, sau pasari. 

Fara alimentare externa

Senzorul a fost proiectat pentru a fi alimentat cu baterii cu lithium tip D, dar este compatibil si cu modele CR123, datorita suportului optional CRH-5. Doua baterii tip D, incorporate in receptor si in transmitator, pot asigura o autonomie de pana la cinci ani. Procesul de inlocuire al bateriilor se realizeaza facil si simplu, locasul aflandu-se in partea din fata a fasciculului. 

Sistem de protectie hibrid

Pentru scenariile de securitate in care receptorul este amplasat aproape de principala sursa de alimentare, dar transmitatorul se afla intr-o zona in care este necesara o conexiune wireless, se poate folosi un convertor PCU-5. 

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate