Cautare


27 Iulie 2018
Debutul Slow TV in Romania anuntat de Axis Communications

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea proiectului de SlowTV in Romania prin incheierea unui parteneriat cu grupul media Ringier, in vederea dezvoltarii si implementarii.

Prin definitia sa, conceptul de “Slow TV” este ideal pentru a evidentia anduranta echipamentelor Axis Communications, un astfel de proiect presupunand transmiterea fara intrerupere, pe perioade lungi de timp a unor evenimente de interes, cu momente de divertisment sau actiuni variate. In cazul de fata, acest lucru defineste initiativa grupului media Ringier de a transmite in timp real diferite activitati sau cadre cotidiene folosind camere AXIS. 

Ca urmare, Ringier poate oferi audientei materiale video de cea mai buna calitate, din locuri de interes, privitorii reusind sa fie astfel prezenti la evenimente live, de oriunde, oricand.

“Suntem mandri sa anuntam colaborarea noastra cu grupul media Ringier si consideram ca acest proiect reprezinta cea mai buna metoda pentru a arata publicului de ce sunt capabile echipamentele noastre. Transmitand imagini in timp real, pe perioade lungi de timp, din cadrul unor evenimente cotidiene, demonstram atat anduranta, cat si calitatea superioara a echipamentelor IP Axis", a declarat Bogdan Gavril, Sales engineer & Trainer pentru regiunea Europei Centrale si de Est. 

Pentru transmisia in timp real se foloseste aplicatia de streaming CamStreamer ce ruleaza pe platforma Axis Camera Application Platform (ACAP) a camerelor Axis Communications. In acest fel, este eliminata complet necesitatea unui PC, a unui server sau a oricarui alt echipament intermediar pe langa infrastructura de retea. In plus, pentru a simplifica si mai mult modul de operare, aplicatia ofera integrare directa cu platforme online precum YouTube sau Facebook.

Primele implementari

Pentru inceput, sunt transmise prin intermediul canalului de YouTube Libertatea imagini in timp real din trei locatii - plaja Mamaia, plaja Vama Veche si Centrul Vechi Bucuresti - folosind camere AXIS P1365-E MkII. Conceput pentru utilizare la exterior, acest model beneficiaza de o constructie rezistenta la socuri si poate opera la temperaturi ambientale cuprinse intre -400C si +500C, beneficiind de certificari IP66, IP67, NEMA 4X si IK10. In plus, P1365-E MkII incorporeaza tehnologiile Lightfinder pentru o sensibilitate sporita in mediile slab iluminate si WDR - Forensic Capture pentru imagini detaliate FullHD, de pana la 50 FPS. Aceste caracteristici transforma camera in alegerea perfecta pentru Slow TV, indiferent de anotimp sau mediu, dar si pentru o serie de aplicatii de supraveghere video, precum banci, cladiri guvernamentale sau parcari, unde calitatea imaginilor joaca un rol esential.

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate