Cautare


02 August 2018
ELKO Romania anunta distributia de echipamente Canon

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta incheierea unui parteneriat cu Canon, in vederea distributiei pe piata a echipamentelor sale de printing.

Canon este lider mondial in ceea ce priveste inovatiile si solutiile de redare a imaginii. Cu o istorie de peste 80 ani, compania este, printre altele, producator cu traditie de imprimante, scanere si echipamente multifunctionale pentru toate domeniile - de la utilizatori casnici si pana la corporatii sau institutii publice. De asemenea, pentru activitatea de birou, Canon mai produce si o serie de alte echipamente, precum calculatoare sau proiectoare. Acestora li se adauga o gama vasta de accesorii si consumabile de cea mai buna calitate.
Prin aceasta noua colaborare, ELKO Romania va distribui prin reteaua sa de parteneri echipamente si solutii Canon destinate atat segmentului Consumer, cat si segmentului Business. Din categoria B2C, oferta va include imprimante cu jet de cerneala si laser, scanere, calculatoare, proiectoare si consumabile. Pentru segmentul B2B, ELKO Romania adauga in portofoliu echipamente multifunctionale, consumabile, scanere pentru arhivare, solutii pentru tiparit in formate mari (60”), echipamente si hardware pentru birouri.
Multumita acestui nou parteneriat, ELKO Romania isi consolideaza pozitia pe piata distributiei de echipamente si solutii IT. In plus, aceasta completare a ofertei vine in sprijinirea rolului de legatura intre furnizorii de tehnologie pe care si l-a asumat compania. Totodata, Canon obtine o reprezentare profesionista in regiune, asigurata de un distribuitor care a demonstrat ca dispune nu numai de un portofoliu vast de produse, ci si de un impresionant volum de cunostinte in domeniu, care sunt necesare pentru promovarea corecta a produselor, integrarea lor in solutii adaptate la nevoile clientilor si consilierea adecvata a acestora.

Sursa: www.elko.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate