Cautare


02 August 2018
Senzorii OPTEX, fara alarme false cauzate de animale

OPTEX, lider mondial an dezvoltarea de solutii de detectie, anunta rezultatele unui studiu de securitate realizat de publicatia britanica Which?.

Realizat anul trecut, studiul a presupus chestionarea proprietarilor de sisteme de alarma pentru acasa, cu scopul de a afla provocarile cu care acestia se confrunta atunci cand vine vorba de alarme, 74% dintre cei chestionati afirmand ca au experimentat cel putin o alarma falsa an ultima perioada. 
Conform studiului, unul dintre principalele motive ce genereaza alarme false este dat de prezenta an cadru a animalelor de companie, acestea reusind sa activeze atat senzorii de exterior, cat si pe cei de interior. 
Stabilitatea unui sistem de detectie al intruziunilor depinde an mare masura de fiabilitatea si performanta senzorilor folositi. Astfel, OPTEX a realizat un mic test pentru a demonstra modul an care senzorii de detectie realizati de companie pot identifica cu succes toate animalele si pot astfel sa “anuleze” activarile false.

Test OPTEX – Senzor PIR Optex VXI
Pentru a demonstra modul an care detectorii OPTEX pot fi folositi an locatii an care exista animale, reprezentantii companiei au instalat un senzor de exterior VXI si l-au conectat la o camera Axis Communications, prin intermediul unei integrari ACAP, si au urmarit modul an care senzorul detecta miscarea tuturor elementelor din cadrul supravegheat. OPTEX ACAP (AXIS Camera Application Platform) permite senzorilor IP sa trimita comenzi direct catre camerele PTZ Axis. Activarea camerelor este realizata doar atunci cand este detectata o miscare de catre senzorii OPTEX.

In timpul antregului test senzorul a ignorat animalele de companie, detectand doar prezenta angajatului OPTEX. 
Senzorii volumetrici PIR din seria VXI au o raza de acoperire de 12 m si pot detecta orice fel de persoana sau obiect ce emite energie termica sub forma de radiatie infrarosie. Astfel, atunci cand un om trece prin dreptul campului vizual al senzorului, acesta va detecta prezenta an mod automat si va activa alte sisteme de securitate sau alerta agentii de securitate. Pentru a evita detectarile false, senzorii OPTEX genereaza alarme doar atunci cand se realizeaza detectie atat an partea inferioara, cat si an cea superioara. Senzorul andeplineste cerintele standardului IP55, performanta sa nefiind afectata de praf sau de catre stropii de ploaie.


Despre Optex
OPTEX Co., Ltd este lider global an dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la:
http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: First PR Agency
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate