Cautare


10 August 2018
BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore, un videoproiector laser ce combina instalarea eficienta, flexibilitatea si performanta de durata a laserului

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii în domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, anunta disponibilitatea modelului LU950, ultima aditie la seria de videoproiectoare laser BlueCore.

Noul model este conceput sa ofere un nivel mare de luminozitate, folosind avantajele tehnologiei cu laser timp de peste 20.000 de ore fara interventii din partea utilizatorului.

BenQ LU950 este dotat cu un sistem de proiectie BlueCore capabil sa genereze 5000 de ANSI lumeni, imagini clare cu luminozitate intensa si rezolutii WUXGA. 

“LU950 ofera solutia de proiectie ideala pentru mediile de afaceri actuale” a declarat Conway Lee, Presedintele BenQ Corporation. “Pe langa calitatea excelenta a imaginilor si durabilitatea superioara oferita de proiectia laser BlueCore, LU950 ofera exact acele capabilitati de instalare necesare unei sali de conferinta, eliminand astfel costurile si dificultatile ce apar in general la instalarile AV.”

Imbunatatind durabilitatea sursei de lumina laser BlueCore si bazandu-se pe fiabilitatea DLP dovedita, BenQ LU950 vine echipat cu tehnologia de ultima ora, precum BenQ Dust GuardTM Pro sistemul ce protejeaza impotriva prafului: modulul laser, sistemul optic sigilat al cipul DMD, discul de culori dublu capabil sa ofere culori RGBY intense, precum si toate componentele optice. Dust GuardTM Pro elimina posibilele erori datorate prafului de pe senzor si discul de culoare, eventualele pete de pe imaginile proiectate si combate degradarea culorilor, totul pentru a livra o imagine de calitate fara costuri suplimentare si timp pierdut în service.

Pentru a se adapta diverselor nevoi ale salilor de conferinte, centrelor de dezvoltare si salilor de lectura de toate dimensiunile, LU950 ofera posibilitatea ajustarii pe orizontala si verticala, zoom mare de 1.6X si capabilitati de proiectie la 360 de grade, precum si optiunea de a mari sau micsora digital imaginea. Toate aceste setari pot fi salvate în memoria interna, facilitand astfel o flexibilitate mai mare la instalare. 

BenQ LU950, ofera si compatibilitate completa cu solutii third-party, precum Extron, Crestron, AMX si Pj-Link. Astfel, videoproiectorul poate fi gestionat din BenQ MDA (Multiple Display Administration), permitand inginerilor IT sa controleze si sa verifice într-un mod foarte eficient mai multe proiectoare.

BenQ LU950 este disponibil in Romania din luna August prin distribuitorii autorizati.

Pentru a afla mai multe despre solutiile profesionale de proiectie BenQ, va rugam sa vizitati
http://business-display.benq.com/en/index.html

Sursa: Benq
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate