Cautare


05 Septembrie 2018
Noul server NAS TS-332X de la QNAP ofera conectivitate 10GbE SFP+ si trei sertare pentru SSD-uri

QNAP Systems lanseaza TS-332X, un NAS cu procesor quad-core si trei sertare pentru implementarea unei matrici RAID 5 echilibrand capacitatea de stocare si protectia cu un numar minim de discuri. TS-332X ofera un port 10GbE SFP+, trei sertare SSD M.2 SATA 6Gb/s, suport pentru caching SSD si tehnologie Qtier in intampinarea aplicatiilor de business ce necesita performanta.

Avand un design minimalist si suport 10GbE, accesibilul TS-332X se adapteaza oricarui spatiu comercial.

"TS-332X este un server de stocare in retea de mici dimensiuni, dar este dotat din plin cu functii competitive", a declarat Dan Lin, manager de produs in cadrul QNAP. "Acesta permite protectie RAID 5 intr-o configuratie de buget, suporta SSD-uri M.2 SATA si ofera stocare eficienta pe niveluri. Este un NAS 10GbE rentabil, ce le ofera birourilor atente cu bugetul lor posibilitatea de a actualiza intreaga infrastructura IT", a mai spus aceasta.

TS-332X utilizeaza procesoare AnnapurnaLabs Alpine AL-324, Cortex-A57, quad-core la 1.7GHz de la Amazon si vine cu un port 10GbE SFP+ pentru a furniza compatibilitate cu retelele de mare viteza pentru aplicatii ce lucreaza cu volume mari de date, back-up si restaurare rapida, precum si aplicatii containerizate. Modelul TS-332X ofera un aspect elegant si stilat, cu un design industrial, care permite racirea eficienta si fluxul de aer, iar instalarea hard disk-ului de 3,5 inci se poate face fara scule, permitand intretinerea mai usoara a sistemului. 

TS-332X suporta pana la trei SSD-uri M.2 6Gb/s de tipul 2280 (comercializate separat), permitandu-le utilizatorilor sa creeze un cache SSD pentru cresterea performantelor aplicatiilor dependente de valorile IOPS, sau RAID 5 cu stocare pe niveluri, performante echilibrate si protectie redundanta. Cuplat cu tehnologia Qtier de la QNAP cu stocare pe niveluri, eficienta stocarii este optimizata in mod constant pe SSD-urile M.2, SSD-urile SATA de 2,5 inci si HDD-urile de mare capacitate ce imbunatatesc eficienta sistemului in totalitatea sa. 

TS-332X ruleaza sistemul de operare QTS care simplifica gestionarea serverului NAS cu o mai mare flexibilitate si eficienta. Snapshot-ul pe baza de blocuri permite o protectie completa a datelor si o restaurare instantanee, furnizand o modalitate moderna de a atenua in mod eficient amenintarile de tip ransomware. Fiind o solutie completa pentru stocarea fisierelor in retea, back-up, partajarea, sincronizarea si gestionarea centralizata, TS-332X este un impuls de productivitate pentru sarcinile zilnice.

Utilizatorii pot instala diverse aplicatii din App Center pentru a extinde functionalitatile serverului NAS, cum ar fi Container Station pentru LXC si aplicatiile containerizate Docker, QmailAgent pentru a gestionarea centralizata a contului de e-mail si QVR Pro pentru a crea un sistem profesional de supraveghere video (cu 8 canale IP gratuite, ce se poate extinde pana la 16 canale cu licentele optionale).

Cu ajutorul VJBOD (Virtual JBOD), capacitatea de stocare neutilizata a serverului TS-332X poate fi montata utilizand iSCSI ca disc virtual al altui NAS QNAP. Acesta este un avantaj deosebit pentru organizatiile cu multiple servere QNAP NAS si ajuta la obtinerea unei utilizari optime a capacitatii intr-un mod cat mai rentabil.

Specificatii principale
TS-332X-4G: 4GB memorie RAM DDR4, extensibila pana la 16GB
TS-332X-2G: 2GB memorie RAM DDR4, extensibila pana la 16GB
Model turn cu trei sertare; Procesor AnnapurnaLabs (Amazon) Alpine AL-324, quad-core, 1.7 GHz, Cortex-A57, 64-bit; HDD/SSD 2.5/3.5-inci SATA, 6 Gbps, hot-swappable; SSD 3x M.2 2280 SATA 6Gbps; LAN 1x 10GbE SFP+; LAN 2x Gigabit RJ45; 3x USB 3.0; Iesire audio 1x 3.5mm; Difuzor incorporat.


Disponibilitate
QNAP TS-332X NAS este deja disponibil. Pentru mai multe informatii despre intreaga linie de produse QNAP va rugam sa vizitati https://www.qnap.com.

Despre QNAP:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate