Cautare


12 Septembrie 2018
Google Pixelbook 2 ar putea avea rame mai subtiri si taste rotunde

Google ar putea lansa un nou Pixelbook impreuna cu telefoanele Pixel 3, luna viitoare.

Pixel 3 si Pixel 3 XL ar putea sa nu fie singurele dispozitive care sa fie lansate de Google in cadrul evenimentului din 9 octombrie. 

Au existat scurgeri de informatii cu privire la un dispozitiv Chrome OS nelansat, despre care se zvoneste ca ar fi urmatorul Google Pixelbook. Dispozitivul misterios poate fi urmarit intr-un clip video  postat de catre Chrome Unboxed. 

Daca analizati cu atentie videoclipuril, veti observa ca ramele dispozitivului sunt mult mai subtiri decat cele ale Pixelbook-ului original. Puteti, de asemenea, observa ca videoclipul prezinta taste circulare, care difera de cele patrate ale Pixelbook-ului. 

Google Pixelbook a fost lansat in 2017 si a oferit o gama larga de dispozitive compatibile cu sistemul de operare Chrome. 

Informatiile scurse cu privire la Pixelbook sugereaza ca Google ar putea lansa un Pixelbook 2 actualizat in viitorul apropiat, probabil in cadrul evenimentului din 9 octombrie. 

Adaugand mai multa greutate acestui zvon, Chrome Unboxed a descoperit noi anunturi Pixelbook care par sa prezinte un Pixelbook 2 cu rame mai subtiri, in locul versiunii curente. 

Alte reclame Pixelbook au fost reperate pe Facebook, prezentand un Pixelbook cu rame mult mai subtiri. Probabil Google doar editeaza aceste anunturi astfel incat sa para ca Pixelbook-ul original are rame mai subtiri sau poate prezinta un dispozitiv nelansat. 

Este demn de ramarcat faptul ca anunturile Facebook arata un Pixelbook cu taste patrate. Acest lucru este in conformitate cu Pixelbook-ul original, insa nu si cu dispozitivul din videoclipul postat de Chrome Unboxed, care are taste rotunde. 

Au existat anterior zvonuri despre o viitoare tableta Chrome OS dupa ce a fost reperat codul Google care indica suport pentru tastatura Brydge. 

Google nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate