Cautare


20 Septembrie 2018
ADATA lanseaza hard disk-ul extern HD830

Exterior din aluminiu solid, contructie triple-layer si rezistenta IP68 il fac practic indestructibil

ADATA anunta lansarea modelului HD830, cel mai robust HDD extern lansat de companie pana in prezent. Acesta dispune de o structura ultra-rezistenta din aluminiu, constructie cu trei straturi si este certificat in clasa IP68 pentru o protectie maxima a datelor. In plus, HD830 este compatibil MIL-STD-810G 516.6 si poate suporta o presiune de pana la 3000 kg. HDD-ul este echipat si cu senzori de soc care impiedica erorile ce pot aparea in urma impactului accidental sau miscarilor bruste.

Practic indestructibil

Exteriorul dur din aluminiu al modelului HD830 nu este capabil sa supravietuiasca doar cazaturilor serioase sau loviturilor de orice fel, dar poate face fata chiar si unei presiuni de pana la 3000 kg, aproximativ echivalenta cu greutatea combinata a cincizeci de oameni de dimensiuni medii. HD830 indeplineste, de asemenea, standardul militar MIL-STD-810G 516.6 si poate supravietui caderilor de pana la 1,22 metri. O structura cu trei straturi asigura o protectie completa in interior si in exterior, incluzand o carcasa exterioara din silicon, neagra sau albastra, avand rol de absorbtie a socurilor.

Protectie cu senzori de soc

Tot mai putine unitati externe continua sa functioneze in urma unei cazaturi, ceea ce ar putea duce la erori si sectoare defecte. HD830 dispune de senzori de soc care opresc activitatea unitatii atunci cand se detecteaza un impact, cum ar fi caderea sau lovirea accidentala. Utilizatorii vor sti ca senzorii sunt activi atunci cand indicatorul LED clipeste in rosu. Cand pericolul a trecut, indicatorul LED se va aprinde in albastru si va relua functionarea normala.

Design robust si elegant capacitate mare de stocare 

Exteriorul robust din aluminiu al HD830 este construit cu o textura indrazneata, cu doua coloane laterale robuste, care confera produsului un aspect solid. Intr-o era in care continutul video 4K Ultra HD si alte continuturi de inalta rezolutie sunt din ce in ce mai vizionate, utilizatorii nu pot avea niciodata o capacitate de stocare prea mare. HD830 este pregatit cu capacitati de stocare de 2TB, 4TB si 5TB.

Ca si in cazul tuturor celorlalte modele de hard disk-uri externe ADATA, HD830 este sustinut de o garantie de 3 ani.

Disponibilitatea exacta a produsului poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe informatii despre disponibilitatea si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA prin www.adata.com.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Pasarea colibri este mascota brandului ADATA si reprezinta agilitatea companiei de a inova si de a imbunatati vietile oamenilor.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate