Cautare


01 Octombrie 2018
Axis a lansat o camera 4-in-1, cu filmare la 360 grade in orice conditii de iluminat ambiental

Supravegherea video a spatiilor extinse poate reprezenta de multe ori o provocare, caci acoperirea tuturor unghiurilor se poate dovedi o misiune dificila, iar solutiile potrivite difera de la un caz la altul. De regula, se opteaza pentru montarea unor camere de supraveghere video cu obiective focale ce pot cuprinde unghiuri largi, iar, in anumite situatii specifice, se prefera utilizarea modelelor PTZ. Chiar si asa, exista insa si scenarii de utilizare in care se impune acoperirea simultana a tuturor unghiurilor, precum spatiile foarte largi de genul pietelor publice sau a depozitelor. Intersectiile de drumuri dintr-un oras sau holurile unei cladiri, ori chiar colturile exterioare ale cladirilor sunt alte puncte de interes. Pentru toate aceste situatii, este necesara o solutie dedicata, capabila sa ofere imagini la 3600 de cea mai buna calitate si in diferite conditii de mediu.

Tinand cont de toate aceste provocari, Axis Communications a creat un echipament capabil sa ofere imagini panoramice, de o calitate exceptionala. Astfel, nou introdusa AXIS P3717-PLE este o camera de retea de rezolutie mare (2MP per senzor), ce incorporeaza patru camere varifocale motorizate, cu orientare flexibila. Multumita ei, utilizatorul beneficiaza fie de o imagine panoramica la 3600, fie de o combinatie de imagini de ansamblu si detalii marite. Totodata, echipamentul incorporeaza si o solutie de iluminare IR cu LED-uri ce pot fi controlate individual. Aceasta garanteaza nivelul ridicat de claritate a imaginilor, nu numai in conditii de lumina ambientala slaba, ci si pe intuneric.

AXIS P3717-PLE asigura o rezolutie totala de 8MP, cate 2MP pentru fiecare camera si poate filma cu pana la 30FPS. Solutia de iluminare IR integrata acopera la randul ei un unghi de 3600, iar pentru o sensibilitate mai buna la lumina, modelul beneficiaza de tehnologia Lightfinder. Mai mult de atat, AXIS P3717-PLE dispune si de tehnologie Forensic WDR (Wide Dynamic Range), care ii permite sa redea cu o claritate deosebita toate detaliile dintr-o imagine, prin asigurarea unei expuneri corecte pentru fiecare element din cadru si prin reducerea nivelului de zgomot. Toate aceste avantaje sunt oferite in paralel cu reducerea latimii de banda ocupate de transmisia semnalului video si a spatiului disponibil pentru stocarea inregistrarilor, datorita implementarii tehnologiei Zipstream. Aceasta aplica o compresie eficienta fara a afecta in vreun fel calitatea imaginilor sau elementele de interes din acestea. Operarea este flexibila, caci functiile zoom si focus pot fi accesate de la distanta atunci cand in cadru apar elemente suspecte.

Pe langa calitatea superioara a imaginii, AXIS P3717-PLE a fost conceputa astfel incat sa aduca si o reducere a costurilor de instalare si operare. Astfel, echipamentul are nevoie de o singura conexiune la retea si de o singura adresa IP pentru toate cele 4 camere incorporate. In plus, la integrarea camerei 4-in-1 in platforme de video management este necesara o singura licenta, precum si pentru aplicatiile de analiza video, reducand astfel costurile totale de integrare.
Pentru a permite utilizarea atat la interior, cat si la exterior, camera 4-in-1 AXIS P3717-PLE foloseste o carcasa rezistenta la diverse conditii de vreme, astfel ca utilizatorii o pot utiliza intr-o varietate foarte mare de scenarii, de la mall-uri si depozite, pana la intersectii aglomerate. Iar pentru redundanta, poate stoca inregistrarile video si pe un card SD in eventualitatea in care conexiunea cu serverul este intrerupta temporar. Camera este disponibila si in Romania prin distribuitorii locali Axis Communications.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. 

Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Sursa: www.1pr.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate