Cautare


08 Octombrie 2018
PC Garage sarbatoreste 13 ani de gaming, oferind cadou 1.001 SSD-uri

PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, implineste luna aceasta 13 ani de activitate si implicare in mediul hardware si gaming. Astfel, in perioada 8 - 10 Octombrie, in functie de valoarea comenzii plasate, PC Garage va recompenseaza fidelitatea cu peste 2.000 cadouri, pe durata celor trei zile de sarbatoare.

Prima serie de surprize implica disponibilitatea a 1.001 SSD-uri ADATA Ultimate 120GB, care vor fi oferite cadou la orice comanda cu o valoare de peste 2.000 Lei. Spre exemplu, daca optezi pentru un sistem Corvus si un bundle GXT 383 Dion 7.1 + Far Cry 5 vei primi cadou un SSD ADATA 120GB, ce se potriveste perfect in configuratia sistemului.

Pentru pasionatii de jocuri ce duc lipsa unui mousepad textil, format XL, PC Garage a pregatit un total de 1.001 bucati, ce vor fi oferite clientilor cu comenzi cuprinse intre 500 - 2.000 lei. Astfel, la orice achizitie ce se regaseste in acest interval, primesti cadou un mouse pad textil, cu baza cauciucata - Trust GXT 756 XL.     

“Cu ocazia celei de-a 13-a aniversari, ne-am gandit fim diferiti, in loc sa primim cadouri, sa le oferim noi. Astfel, profitam de ocazie sa le multumim clientilor nostri pentru fidelitatea si increderea pe care ne-au oferit-o timp de 13 ani.” a declarat Razvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

Pe langa aceste cadouri, tot cu ocazia celor 13 ani, poti profita de promotii speciale la laptopuri, telefoane, televizoare, componente si periferice de gaming, toate la preturi aniversare. Nu sunt uitate nici sisteme de gaming PC Garage. Acestea, impreuna cu gama de monitoare pentru gaming, vor fi disponibile timp de trei zile la preturi speciale.

Mai multe detalii despre campanie puteti afla accesand: https://www.pcgarage.ro/

Despre PC Garage

PC Garage a fost fondat in 2005 si este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania. Portofoliul numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe site-ul pcgarage.ro . in fiecare luna, site-ul magazinului ajunge la aproximativ doua milioane de vizite.

Mai mult, in acest deceniu de activitate PC Garage a devenit cel mai cunoscut reper pentru toti cei pasionati de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat si forumul My Garage, definit de comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si putere mare de calcul in computere. Comunitatea „My Garage“ inregistreaza peste 110.000 membri, aproximativ 470.000 vizite in fiecare luna si peste 1.400 review-uri realizate de clientii PC Garage.

Filosofia de business a PC Garage este simpla: sa ofere clientilor sai, pe langa produsele din oferta, servicii specializate si de calitate. Lista completa cu servicii poate fi gasita aici. in social media, PC Garage este prezent pe Facebook si Twitter.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate