Cautare


11 Octombrie 2018
QNAP a lansat oficial sistemul QTS 4.3.5 pentru serverele NAS

QNAP, furnizor de top pentru solutii de calcul, retele si stocare, a lansat oficial QTS 4.3.5. Conceput sa fructifice avantajele solutiilor SSD pentru a intruni cerintele retelelor de inalta viteza, QTS 4.3.5 marcheaza un punct important in evolutia sistemelor de operare dedicate serverelor NAS. Alaturi de arhitectura de retea definita software si functionalitatile suplimentare, QTS 4.3.5 ofera o experienta simplificata, axandu-se pe performanta.

“In timpul testarii beta a sistemului QTS 4.3.5 am strans parerile valoroase ale utilizatorilor, care ne-au ajutat sa facem ultimele retusuri inaintea lansarii oficiale, ” a declarat Cherry Chen, manager de produs in cadrul QNAP.

QTS 4.3.5 integreaza numeroase noutati si imbunatatiri, incluzand, fara a se limita la aceste, urmatoarele: 
• Serverele QNAP NAS cu procesoare AnnapurnaLabs suporta acum Virtual & Network Switch.
• SSD Profiling Tool adauga mai multe moduri de vizualizare pentru rezultatele testelor. 
• Utilizatorii de Mac cu macOS High Sierra 10.13.4 (sau mai recent) pot utiliza Time Machine pentru backup-ul datelor de pe Mac pe serverul NAS QNAP prin folderele partajate SAMBA.
• Este adaugat Microsoft Networking Advanced Options pentru ABE (access-based enumeration) si ABSE (access-based share enumeration).
• Dupa instalarea Qsirch, utilizatorii de Mac pot utiliza Spotlight pentru a cauta fisierele pe serverul NAS QNAP montat. File Station suporta SMBv2 si SMBv3 cu serviciul de montare la distanta, iar Image2PDF a fost optimizat. 
• Utilizarea procesorului a fost redusa in timpul rularii Qsync Central.
• Aplicatia HD Station poate fi instalata si administrata in mod direct prin QTS App Center.
• Utilizatorii anumitor modele NAS pot adauga resursele placii video la Container Station (QuAI).
• Modelele NAS selectate suporta acum multiple placi video.

Aflati mai multe despre QTS 4.3.5 la https://www.qnap.com/qts/4.3.5/en.
Urmariti instructiunile video pentru QTS 4.3.5 la adresa https://live.qnap.com/en.

Principalele beneficii si functii din QTS 4.3.5:

Stocare - Descatusati avantajele complete ale SSD-urilor eficientizarea gestionarii stocarii si recuperarea datelor
Prezentare video 
• Extra-alocarea de spatiu pe SSD definita software (over-provisioning): Utilizatorii pot aloca spatiu aditional pe SSD (de la 1% la 60%) pentru a ajuta la optimizarea scrierii random si a duratei de viata. Un instrument unic SSD Profiling Tool ajuta la evaluarea celei mai bune rate de supra-alocare bazat pe performanta IOPS stabilita de utilizator. 
• Restaurarea datelor de pe copii snapshot stocate la distanta: Restaurarea snapshot de pe o replica snapshot aflata la distanta poate fi acum scrisa direct pe serverul NAS local prin retea fara a reconstitui manual toate folderele si fisierele in destinatia de backup si mai apoi de ale copia pe NAS-ul local. Acest lucru salveaza timp si efort prin accelerarea operatiunii. 
• Configurarea si conversia flexibila a volumelor: Volumele pot fi convertite acum intre "thin" si "thick provisioning", furnizand maximum de flexibilitate pentru alocarea spatiului de stocare. Dimensiunea volumelor poate fi, de asemenea, micsorata asigurandu-se faptul ca serverul NAS se poate adapta la cerintele de stocare in schimbare.
• Cresterea performantelor VJBOD cu iSER: Tehnologia Virtual JBOD (VJBOD), proprietara QNAP, este impulsionata cu extensia iSCSI pentru RDMA (iSER) de la placile de retea compatibile Mellanox, imbunatatind vitezele de transmisie pentru o expansiune mai eficienta a stocarii.

Retele - Fluxuri de lucru cu flexibilitate si conectivitate de mare viteza
Prezentare video
• Retele definite software & Aplicatii Virtual Switch: Revizuita cu multe caracteristici noi (inclusiv topologia retelei, schema dispozitivului pentru a identifica porturile fizice, servicii multiple DDNS, NCSI, rutare statica, mode switch definit software, functii complete IPv6 si adrese IP rezervate prin DHCPv4), aplicatia faciliteaza operatiunile de configurare si imbunatateste performantele.
• imbunatatirile UI pentru Thunderbolt si setarile wireless simplifica statusul lor si fac setarile mai convenabile. 
• Suport avansat pentru SmartNIC: QTS suporta acum functii puternice integrate in controlerele avansate pentru interfata de retea, cum ar fi Mellanox ConnectX-4 pentru extensiile iSCSI pentru RDMA (iSER).
• Protocol QBelt pentru retele virtuale private (VPN): Protocolul VPN Qbelt, proprietar QNAP, adaugat in aplicatia QVPN Services creste securitatea retelei prin criptarea traficului si scade sansa de a fi detectat. 
• Continutul web blocat geografic si/sau resursele intranet Enterprise pot fi accesate prin utilizarea Qbelt pentru a depasi astfel de restrictii.

Sunt incluse mai multe functii noi:
Centrul de notificare – nu pierdeti niciodata o notificare din partea sistemului 
• Noul Notification Center consolideaza jurnalele de sistem pentru toate aplicatiile NAS intr-o singura aplicatie cu reguli flexibile, facilitand administrarea serverului NAS. Exista mai multe metode de notificare, incluzand email, SMS, mesagerie instant si notificari. 

Consilier de securitate - Un portal de securitate pentru QNAP NAS 
• Consilierul de securitate verifica slabiciunile si ofera recomandari pentru a imbunatati securitatea serverului NAS si a proteja datele impotriva multiplelor metode de atac. Acesta integreaza software-ul de scanare anti-virus si anti-malware pentru a asigura protectia completa a serverului NAS QNAP.

Caracteristicile si functionalitatile pot fi modificate fara preaviz si pot varia in functie de modelul NAS QNAP.

Despre QNAP:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate