Cautare


26 Octombrie 2018
BenQ anunta disponibilitatea modelului EX3501R, un monitor pentru divertisment dotat cu ecran curbat de 35”

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine, anunta disponibilitatea in Romania a monitorului cu ecran curbat EX3501R, proiectat pentru redarea continutului de divertisment si prevazut cu tehnologii special dezvoltate in acest scop.

Experienta vizuala traita de spectator la vizionarea de continut video depinde de calitatea materialului in sine, dar este totodata puternic influentata si de echipamentul utilizat pentru redare. Astfel, perceptia utilizatorului poate suferi modificari radicale in functie de monitorul din dotare. Pentru o experienta optima, BenQ recomanda intotdeauna utilizarea de monitoare adecvate tipului de continut redat, de aceea iubitorilor de gaming si filme le propune modelul EX3501R. 

Prevazut cu un ecran VA curbat cu diagonala de 35” in format 21:9 si rezolutie Ultra WQHD (3440x1440 pixeli), BenQ EX3501R promite satisfactie absoluta la vizualizarea de filme, clipuri video si jocuri. Aspectul ultra-wide al imaginii si curbura 1800R a panoului permit acoperirea in proportie mult mai mare a campului vizual al utilizatorului si creeaza astfel o atmosfera realista, in timp ce tehnologia HDR (High Dynamic Range) extinde atat intervalul de contrast, cat si gama de culori disponibila, pentru obtinerea unor imagini mult mai fidele si mult mai detaliate decat in mod obisnuit. Modelul ofera o rata de contrast nativ de 2500:1 si o acoperire in proportie de 100% a spectrului sRGB, ceea ce il face sa fie util si pentru profesionistii din domeniul design-ului sau editarii foto. in plus, rezolutia mare imbunatateste semnificativ claritatea imaginilor, care sunt astfel redate cu o acuratete impresionanta.

Pe langa filme redate intr-un mod extrem de realist, BenQ EX3501R ofera si o experienta de joc foarte reusita. Reimprospatarea imaginii cu o frecventa de 100Hz garanteaza o afisare fluenta a scenelor cu derulare rapida a actiunii, pentru orice tip de continut. in plus, modelul este prevazut cu tehnologie AMD FreeSync, care permite ajustarea dinamica a frecventei de afisare, in functie de performantele placii video. Astfel, sunt eliminate elementele neplacute precum sacadarile, artefactele grafice sau “rupturile” de imagine, indiferent de setarile grafice utilizate in timpul jocului.

Ergonomia nu a fost nici ea scapata din vedere, BenQ EX3501R fiind dotat cu tehnologii specific proiectate astfel incat sa asigure un nivel optim de confort. Piciorul de sustinere permite ajustarea inaltimii intr-un interval de 60mm, iar unghiul de inclinare poate fi reglat de la -50 pana la +200. Totodata, monitorul este prevazut cu tehnologie de eliminare a tremurului de imagine (Flicker-Free), precum si cu functie de reducere a emisiilor de lumina albastra (Low Blue Light), permitand astfel utilizarea fara pauza pentru perioade prelungite de timp, fara a produce oboseala ochilor. Regasim aici si tehnologia exclusiva BenQ - Brightness Intelligence Plus - care detecteaza nivelul de lumina ambientala si temperatura de culoare a acesteia, pentru a ajusta in mod automat setarile de afisare. Astfel, utilizatorul beneficiaza de aceeasi experienta vizuala desavarsita, fara imagini supra-expuse, indiferent de factorii externi.

Pentru a pune la dispozitie toate aceste avantaje tehnologice in diverse scenarii de utilizare, BenQ EX3501R este dotat cu toate interfetele importante de generatie noua. Astfel, pe langa doi conectori HDMI 2.0 si un DisplayPort 1.4, este prezent si un port USB 3.1 Gen 2 Tip-C. Iar pentru un plus de conectivitate, au fost adaugate atat un hub USB, cat si conectivitate pentru casti.

EX3501R este disponibil in oferta partenerilor oficiali BenQ din Romania (Darer, ITDirect, Network One Distribution, MGT Educational), la un pret de raft recomandat de 3499RON.

Pentru mai multe detalii accesati:

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate