Cautare


31 Octombrie 2018
ADATA lanseaza SSD-urile XPG SX8200 Pro si GAMMIX S5, impreuna cu memoriile DDR4 GAMMIX D30

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea unei noi game de componente pentru gaming care include SSD-ul M.2 2280 XPG SX8200 Pro, SSD-ul PCIe Gen3x4 M.2 2280 GAMMIX S5 si modulul de memorie DDR4 GAMMIX D30.

XPG SX8200 Pro – Performante incredibile pentru jocuri victorioase
SSD-ul M.2 2280 SX8200 Pro este cel mai rapid SSD din portofoliul XPG pana in prezent si este conceput pentru entuziastii PC, pentru gameri si pentru overclockeri. Dispune de o interfata ultra-rapida PCIe Gen3x4 care ofera viteze sustinute de citire/scriere de 3500/3000 MB/s, depasind semnificativ SATA 6Gb/s. Cu suport NVMe 1.3, SX8200 Pro ofera o excelenta performanta de citire/scriere aleatorie de 390K/380K IOPS. Cu SLC caching, DRAM cache buffer, protectia datelor E2E si LDPC ECC, acesta ofera viteze ridicate si integritate a datelor chiar si in timpul aplicatiilor extrem de intense, cum ar fi jocurile, randarea si overclocking-ul.

XPG GAMMIX S5 – Racire optima in timpul bataliilor intense
Utilizatorii pot incarca si transfera date mai rapid cu noul SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 GAMMIX S5. Cu suport pentru NVMe 1.3 si echipat cu 3D NAND Flash, acesta ofera performante de pana la 4 ori mai rapide decat SSD-urile SATA. In plus, GAMMIX S5 se bucura de o capacitate excelenta de disipare a caldurii cu ajutorul unui radiator incorporat. Radiatorul subtire, negru, cu finisaj periapt, ii confera si un aspectul cool. Comparativ cu SSD-urile M.2 fara radiator, GAMMIX S5 mentine o temperatura cu pana la 10° C mai scazuta, oferind stabilitate sporita sistemului. Cu memorie HMB (Host Buffer Buffer) si SLC caching, GAMMIX S5 accelereaza viteza de citire/scriere pana la 2100/1500MB/s. Noul SSD vine cu capacitati de 256 GB, 512 GB si 1 TB.

XPG GAMMIX D30 – Avant spre victorie
Modulul de memorie DDR4 GAMMIX D30 are un design in forma de aripa, care emana un sentiment de putere. Este incastrat intr-un radiator gri, lucios, care contrasteaza elegant cu capacul rosu sau negru translucid. GAMMIX D30 ofera performante excelente, cu viteze de pana la 4600MHz si suporta platformele Intel® X299 2666MHz si AMD AM4/Ryzen. Prin intermediul Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 overclockarea este mult mai simpla. In loc sa ajusteze parametrii individuali in BIOS, utilizatorii o pot face chiar prin sistemul de operare. GAMMIX D30 este construit cu cipuri de inalta calitate, selectate in urma unui proces strict de testare.

Disponibilitatea exacta a acestor produse poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea si preturile produselor pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer ADATA sau sa vizitati www.adata.com.

Despre XPG

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Sursa: www.creativehub.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate