Cautare


09 Ianuarie 2019
Casti fara fir Technics pentru re-activarea muzicii pe care o iubesti

Technics prezinta EAH-F70N si EAH-F50B

Technics prezinta doua seturi noi de casti wireless - EAH-F70N si EAH-F50B. Ambele modele suporta LDAC/apt-X HD pentru o reproducere a sunetului wireless, cu o inalta rezolutie echivalenta *1. Sustinute de o mare rigiditate si o inalta amortizare interna, utilizarea unor difuzoare dinamice de 40 mm - ce constau intr-o diafragma din pelicula de compozit de inalta performanta (CPF) si o structura de control precis al aerului - permite noilor modele sa reproduca fidel nuantele muzicale delicate si sunetul dinamic. EAH-F70N sunt echipate cu functia originala Technics de anulare activa hibrida a sunetului in banda larga pentru a va permite sa va afundati in muzica in orice mediu. Atat EAH-F70N cat si EAH-F50B aduc, pe piata actuala, un stil nou placerii de a te bucura in aer liber de sunetul Technics.  

Experienta muzicala speciala dintr-un dispozitiv fara fir - senzatii reale de energie si extindere spatiala 

Difuzor dinamic de 40mm cu o diafragma nou dezvoltata

Aceasta diafragma este construita cu noua pelicula din compozit laminat de inalta performanta (CPF) si o serie de materiale speciale pentru rigiditate ridicata si amortizare interna ridicata. Rezultatul este un bas puternic care pare sa tasneasca din adancuri si o ambianta spatiala care te face sa te simti ca intr-o sala de concerte. Pentru a minimiza efectele acestor caracteristici, forma diafragmei a fost conceputa cu cea mai mare atentie la detalii. 

Domul special in forma de glont a dobandit o rigiditate imbunatatita. Caracteristicile inaltei frecvente naturale si liniare asigura un sunet uniform si stralucitor. Forma cu nervuri a fost imbunatatita prin simulare in vederea obtinerii unei inalte linearitati pentru tot intervalul de intrare, de la intrarea slaba la cea puternica. Toate nuantele delicate si dinamica realista sunt reproduse cu fidelitate.

O structura precisa a controlului aerului

Simularea detaliata si reglajul fin au fost repetate in vederea obtinerii unei structuri precise a Controlului Aerului care a dus la o circulatie optima a aerului. Cele doua orificii atent proiectate si structura originala creeaza o circulatie precisa a aerului pentru a obtine capacitatea de reproducere in banda larga de frecventa de la difuzor. 

Un sunet de inalta rezolutie chiar si dintr-un dispozitiv fara fir

Castile sunt compatibile cu LDAC™, Qualcomm® si apt-X™ HD si ofera un raspuns excelent si inalta rezolutie chiar si in configuratia fara fir pentru reproducerea cu acuratete si fidelitate a sunetului de inalta rezolutie*1.

*Cand sunt conectate prin Bluetooth®, LDAC suporta pana la 96 kHz/24 bit iar apt-X HD suporta pana la 48 kHz/24 bit (reproducere de inalta rezolutie cand sunt conectate prin cablu).

Reducerea zgomotelor intr-o gama larga de scene 
 
Anularea activa hibrid a zgomotelor - 3 Moduri (numai EAH-F70N)

Sistemul hibrid de anulare a zgomotelor combina doua sisteme diferite pentru a obtine o reducerea a zgomotelor de inalta performanta. Un selector cu trei nivele permite selectarea efectului de anulare a zgomotelor in functie de situatia de utilizare.

Sistemul hibrid de anulare a zgomotelor foloseste doua sisteme diferite: sistemul de reglare inainte, care utilizeaza un microfon montat pe partea exterioara, si un sistem de reglare inapoi, care utilizeaza un microfon amplasat langa difuzor, aproape de ureche. in plus, circuitul a fost proiectat initial pentru a asigura o anulare a zgomotelor imbunatatita.

Functionare inteligenta si unitara 

Senzor de detectare a modului de folosire (numai EAH-F70N)

Cand va scoateti castile de pe cap, muzica se opreste. Cand le puneti inapoi pe cap, muzica este pornita din nou pentru o functionare confortabila si unitara.

Amplificator de sunet ambiental (numai EAH-F70N)

Aceasta functie va permite sa ascultati sunetele de fundal, cum ar fi anunturile difuzate intr-un tren sau intr-un aeroport, printr-o simpla atingere a partii exterioare a carcasei, fara a va scoate castile de pe cap.

Activarea asistentului vocal (numai EAH-F70N)

Aceasta functie activeaza asistenta vocala, cum ar fi Siri la iPhone. Comunicand verbal, puteti realiza un apel telefonic, puteti selecta denumirea unei piese muzicale pe care doriti sa o redati* in legatura cu un serviciu de difuzare de muzica sau puteti verifica informatiile meteo sau de trafic.

* Cand folositi un serviciu de difuzare de muzica, s-ar putea sa fie necesar sa realizati legatura dintre asistenta vocala si cont sau sa va abonati la un serviciu cu taxa forfetara.

Design cu stil si purtare confortabila 

Mecanism de articulatie 3D cu bile

Mecanismul de articulatie cu bila permite miscarea tridimensionala a clipsului de prindere astfel incat sa fie prins pe ureche intr-un unghi confortabil. Insertia castii este facuta din spuma poliuretanica moale, cu rezilienta redusa.

Materiale de inalta calitate

Piesele exterioare sunt facute din aluminiu. Tratamentul suprafetei din aluminiu prin anodizare si finisajul obtinut prin centrifugare scot in evidenta aspectul de calitate superioara al materialului. Sigla Technics este gravata cu laser si colorata. Fiecare detaliu reflecta designul de inalta calitate.

Mecanism de pivotare si pliere

Mecanismul de pivotare si pliere face aceste casti usor de transportat si depozitat.

Insertii 3D 

Forma insertiilor castilor are un design ergonomic iar spuma poliuretanica cu rezilienta scazuta este folosita in interiorul acestora pentru a asigura aplicarea confortabila pe urechi. Insertiile asigura o izolare sporita si performanta de izolare a sunetului si un confort extra.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati technics.com sau sa urmariti technics.global pe Facebook sau @technics pe Twitter.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate