Cautare


15 Ianuarie 2019
QNAP a prezentat o serie de solutii de top pentru inteligenta artificiala

QNAP a expus la CES 2019 solutii inovatoare de retelistica si stocare in retea oferind o gama larga de produse, cu multiple optiuni, accesibile pentru utilizatorii individuali, pentru afacerile mici si utilizatorii din corporatii. QNAP a prezentat serverul NAS AI-Ready utilizat pentru pregatirea si deductia logica, automatizarea inteligenta bazata pe AI a aplicatiilor pentru imagini, noul switch PoE utilizat in scenarii de supraveghere video si un portofoliu puternic de produse destinate utilizatorilor de Apple pentru backup-ul eficient si imbunatatirea fluxurilor de lucru prin conectivitatea 10GbE si Thunderbolt.

Accelereaza pregatirea AI si deductia logica cu QNAP
Construit in jurul optimizarii AI accelerata de GPU, serverul NAS TS-2888X AI-Ready furnizeaza o solutie AI all-in-one combinand stocarea robusta si un mediu software gata de a fi utilizat, ce simplifica invatarea AI cu o eficienta ridicata a costurilor. Alaturi de infrastructura de stocare optimizata IOPS, ce accelereaza fluxurile AI, exclusivul pachet de dezvoltare QuAI ofera o gama larga de instrumente open-source si arhitecturi (incluzand Caffe, TensorFlow, AlexNet, FaceNet si multe altele) pentru fluxurile de lucru AI disponibile imediat utilizatorilor – ajutandu-i sa reduca timpul si complexitatea pentru modelele de pregatire AI. 

QNAP a prezentat OpenVINO Workflow Consolidation Tool, un pachet de invatare avansata pentru a transforma modelele de pregatire in servicii de deductie logica accelerata de Intel Distribution of OpenVINO Toolkit. Demonstratia live a utilizat un server NAS TVS-872XT si un accelerator FPGA pe PCIe pentru a arata capacitatile serverelor NAS ca servere de deductie logica ce asista organizatiile in constructia rapida a propriului sistem de deductie. 

Noua experienta cloud hibrid
QNAP a expus, de asemenea, un server NAS HS-453DX 10GbE cu structura hibrida, ce are doua sertare SATA si doua sloturi SSD M.2 SATA si TBS-453DX NASbook cu patru sloturi SSD M.2 SATA. Cu ajutorul serviciului “CacheMount” Cloud Gateway, utilizatorii se pot bucura de noua experienta hibrid-cloud prin maparea multiplelor clouduri publice pentru capacitati de stocare aproape nelimitate, in timp ce beneficiaza de accesibilitate, la viteze LAN, la fisierele lor cloud cu cachingul local activat. 

QNAP a prezentat, de asemenea, aplicatia QuMagie, noua generatie Photo Station, care integreaza algoritmi AI de invatare avansata pentru a oferi recunoasterea faciala a subiectilor si date de geolocatie ale imaginilor stocate in NAS, furnizand o noua experienta pentru managementul fisierelor media. 

Un server NAS precum si un switch PoE de varf 
QNAP impulsioneaza eforturile de dezvoltare a retelei, prezentand versiunea actualizata a Guardian QGD-1600P ce integreaza serverul NAS, switch-ul cu management si capacitati Power over Ethernet (PoE).

QGD-1600P dispune de un procesor Intel Celeron J4105, doua sertare SATA de 2.5inci, doua sloturi PCIe si o iesire HDMI. Acesta ruleaza sistemul de operare QTS cu App Center pentru diverse aplicatii incluzand masini virtuale, aplicatii containerizate si supraveghere video si poate functiona, de asemenea ca un switch cu 16 porturi, cu management, bazat pe Microchip VSC7425, IEEE 802.3bt, pregatit pentru a livra pana la 90W. Pe langa acestea suporta VLAN, QoS si control PoE pe port. Demonstratia live de la CES 2019 a prezentat o optiune accesibila pentru dezvoltarea unei solutii de supraveghere video cu monitorizare HDMI, management avansat de retea si suport PoE.

Aplicatii AI de retea – Seriile PUZZLE bazate pe procesoare Intel, AMD si Marvell
QNAP a intrat in parteneriat cu IEI pentru a prezenta seriile PUZZLE, o noua generatie de dispozitive de retea ce include un portofoliu larg de platforme de retea bazate pe procesoare x86 (Intel Core din generatia a 8-a si seriile AMD EPYC 3000) si bazate pe ARM (Marvell, NXP sau Cavium SoC).

Seriile PUZZLE sunt optimizate pentru a functiona cu retelele proprietare si uCPE (Universal Customer Premise Equipment) si ofera in timp real servicii definite software pentru retele largi (SD-WAN) cu orice servicii suplimentare VNF (virtual network functions). Acestea sunt, de asemenea, sisteme hardware AI ideale pentru calculul ce priveste invatarea avansata si deductia logica, suportand placi grafice si placile de accelerare AI IEI Mustang-F100 si Mustang-V100.

Clientii PUZZLE pot utiliza NVIDIA TensorRT, QNAP QuAI si setul de dezvoltare AI Intel OpenVINO pentru a simplifica implementarea solutiilor AI. 

Solutii dedicate utilizatorilor Apple
QNAP a expus produse proiectate pentru optimizarea fluxurilor de lucru ale utilizatorii Apple, incluzand solutii pentru backup-ul fisierelor, colaborare si medii de lucru cu multiple statii, de inalta viteza, cu 10GbE si Thunderbolt.

Vizitatorii au putut vedea Qulala, o unitate de stocare externa echipata cu un cablu Lightning, pentru conectarea dispozitivelor iOS. Qulala este un gadget usor de manuit ce faciliteaza foarte mult backup-ul mobil si pastreaza fisierele in siguranta, criptand continutul. Pentru utilizatorii ce prefera Thunderbolt alaturi de noua serie NAS TVS-x72XT Thunderbolt, acestia se pot bucura de conectivitate 10GbE prin utilizarea seriei QNAP QNA de adaptoare Thunderbolt 3 la 10GbE si a switch-urilor fara management din seria QNAP QSW 10GbE/NBASE-T. in cadrul standului este expus, de asemenea, unitatea de extensie RAID TR-004 USB 3.0 ce ofera atat sistemelor Mac, cat si serverelor QNAP NAS, o solutie sigura de stocare. 

Despre QNAP:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate