Cautare


12 Februarie 2019
ELKO anunta disponibilitatea in Romania a unei noi tablete cu rezistenta sporita de la Getac

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta disponibilitatea pe piata locala a recent lansatei tablete Getac K120, ce a fost conceputa pentru agentiile de siguranta publica si este caracterizata de o rezistenta deosebita la conditii dificile de utilizare.

Siguranta publica a devenit un domeniu bazat puternic pe informatie, iar, din acest motiv, comunicatiile eficiente si transferul rapid de date din teren au devenit elemente de o importanta vitala. Astfel, specialistii care raspund la diverse cazuri se folosesc intens de dispozitivele mobile de date din dotare, pentru a obtine rapid informatiile necesare luarii unor decizii adecvate. De acest detaliu a tinut cont Getac cand a proiectat tableta K120, caracterizata in primul rand prin rezistenta sa deosebita in conditii extreme. Ea este echipata cu procesor Intel Core i7 sau i5 din generatia a 8-a si dispune de o conectivitate bogata, ce include GPS, LTE 4G, Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth, alaturi de un ecran tactil de 12.5” si optiuni de securizare, precum autentificare pe mai multe niveluri, cititoare de amprenta si smartcard sau autentificare RFID.

“Tableta rezistenta Getac K120 a fost proiectata astfel incat sa ofere angajatilor din domeniul sigurantei publice un dispozitiv mobil de date compact si puternic, care combina perfect comunicatiile video, vocale si de date, pentru a asigura accesul rapid la informatiile esentiale din teren”, a spus Rick Hwang, Presedinte al Diviziei de Dispozitive Rezistente in cadrul Getac Technology Corporation. “Prin produse precum K120, Getac continua sa ofere cele mai bune solutii clientilor din domeniul sigurantei publice, ajutand echipele din prima linie sa faca fata provocarilor cu care se confrunta zilnic, multumita tehnologiilor inovatoare si designului inovativ”, a continuat acesta.

Echipajele de politie, paramedicii si pompierii au nevoie de dispozitive mobile de date pe care sa se poata baza in orice situatie sau conditii de vreme. De aceea, Getac K120 intruneste conditiile impuse de standardele militare de rezistenta MIL-STD-810G si MIL-STD-461G, oferind totodata rezistenta la apa si praf certificata IP65. Acest lucru inseamna ca tableta poate fi folosita in orice conditii, fara a exista riscul deteriorarii. Ea a trecut cu succes testul caderii de la o inaltime de 1.8m in timpul functionarii si poate opera fara niciun fel de probleme la temperaturi cuprinse intre -290 si +630C, ceea ce ii confera o versatilitate exceptionala.

Pentru a extinde utilizarea pe teren, K120 este oferita optional cu baterii duale de capacitate mare cu inlocuire rapida (hot-swap), garantand astfel autonomia in momente critice. Mai mult decat atat, modelul este compatibil cu o serie de accesorii si solutii de andocare Getac, cu ajutorul carora poate fi montat in vehicule sau poate fi utilizat ca un computer conventional. De asemenea, Getac este partener strategic Microsoft, iar K120 foloseste prin urmare sistemul de operare Windows 10 si tehnologia de cloud Microsoft pentru a raspunde tuturor provocarilor din domeniul sigurantei publice.

Getac K120 beneficiaza de o garantie bumper-to-bumper de 3 ani, ce acopera inclusiv deteriorarile accidentale. ELKO este unicul distribuitor autorizat Romania pentru solutiile Getac. Pentru mai multe informatii despre K120 contactati echipa ELKO la email: sales@elko.ro 

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 36000 de produse si servicii catre mai mult de 10000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate