Cautare


12 Februarie 2019
QNAP a lansat o unitate de extensie RAID cu patru sertare

QNAP Systems a lansat recent TR-004, o unitate de extensie RAID a stocarii, cu patru sertare, ce poate fi atasata la un calculator sau la un server NAS prin intermediul USB 3.0 Type-C. Multifunctionalul TR-004 poate fi utilizat pentru a adauga spatiu la serverul NAS si poate servi, de asemenea, ca stocare RAID hardware pentru PC-uri si serverele NAS.

TR-004 ofera flexibilitate inalta pentru utilizatori si posibilitatea convenabila de partajare a fisierelor intre platforme, comportandu-se ca o optiune intuitiva de stocare de inalta eficienta. TR-004 suporta configuratii de stocare individuale JBOD si RAID 0/1/5/10. Utilizatorii de QNAP NAS pot folosi TR-004 impreuna cu serverul lor NAS, incluzand setarea parametrilor RAID si crearea unor volume de stocare prin utilizarea aplicatiei “Storage and Snapshots” peste sistemul de operare QTS.

Alternativ, TR-004 poate fi utilizat ca un dispozitiv de stocare externa pentru serverul NAS. TR-004 poate fi utilizat, de asemenea, impreuna cu calculatoarele personale pentru a facilita partajarea fisierelor, avand suport pentru sistemul de fisiere exFAT. Calculatoarele utilizatorilor, ce au optiuni limitate de extindere a stocarii, pot folosi TR-004 ca unitate de extensie, iar un program utilitar specializat QNAP External RAID Manager (Windows/macOS) ii poate ajuta pentru a vizualiza starea discurilor, schimbarea configuratiei RAID, verificarea jurnalelor si update-ul de firmware al modelului TR-004.

Jason Hsu, manager de produs in cadrul QNAP, a declarat: “The TR-004 este noua optiune pentru extinderea NAS si DAS, un singur dispozitiv fiind disponibil in doua domenii. in timp ce utilizatorii existenti de QNAP NAS pot adauga spatiu de stocare la serverul lor cu TR-004, utilizatorii de PC pot achizitiona dispozitivul, ca mai tarziu sa cumpere serverul NAS si sa foloseasca in continuare unitatea TR-004 pentru o eficienta maxima a costurilor.” 

Un comutator DIP aflat pe spatele unitatii poate schimba configuratia discurilor de pe dispozitiv. Exista indicatoare pentru stare, buton de realizare a copiilor printr-o apasare si buton de eject, ce face operatiile mai intuitive. Atunci cand gazda PC/NAS intra in modul sleep, se opreste sau se deconecteaza, TR-004 va intra in modul sleep si va economisi energie. Pentru modelele QNAP NAS compatibile si modurile de utilizare, va rugam sa vizitati https://www.qnap.com/go/product/tr-004.

Disponibilitate
TR-004 este deja disponibil. Pentru mai multe informatii si o vedere mai larga a intregii linii QNAP, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Despre QNAP:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate