Cautare


01 Martie 2019
QNAP a lansat MediQPACS, aplicatia ce transforma NAS-ul intr-un server PACS accesibil

QNAP Systems a lansat MediQPACS, o aplicatie care poate transforma un NAS QNAP intr-un server PACS privat (Sistem de Arhivare si Comunicare Imagini) pentru a ajuta utilizatorii sa efectueze copii back-up securizate ale fisierelor DICOM (Imagistica Digitala si Comunicatii Medicale) in activitatea unitatilor medicale. MediQPACS permite vizualizarea rapida si gestionarea completa a imaginilor medicale, constituind o alternativa accesibila la un server PACS propriu in cadrul HIS (sistemele de retele ale spitalelor), cu disponibilitate 24/7, management central si stocare fiabila a tuturor fisierelor DICOM.

"Fisierele DICOM care contin date ale pacientilor au in general dimensiuni mari, ceea ce duce la potentiale probleme de stocare in spitale, clinici si alte facilitati de asistenta medicala. Cu aplicatia MediQPACS pentru NAS-urile QNAP, aceste fisiere masive DICOM furnizate de sistemele si procesele medicale conectate, precum si AET pot fi stocate securizat si centralizat. NAS-urile QNAP ofera, de asemenea, diferite metode de extindere a capacitatii pentru a se potrivi viitoarelor cerinte de stocare a datelor", a declarat Anay Badavne, manager de produs in cadrul QNAP.

Utilizatorii pot identifica si vizualiza fisierele DICOM cu usurinta (inclusiv imagini, tag-uri si informatii ale pacientilor) in aplicatia MediQPACS, folosind o conexiune de retea, bucurandu-se de mai multa flexibilitate in cadrul activitatii de diagnosticare medicala. MediQPACS permite, de asemenea, vizualizarea rapida a analizelor si a studiilor recent asociate pacientilor, economisind foarte mult din timpul irosit de medici cu importul si cautarea datelor si analizelor pacientilor. Printr-o actiune "drag & drop" asupra diferitelor fisiere DICOM, medicii pot vizualiza mai multe imagini simultan si pot adauga un strat suplimentar peste imaginile pentru diagnosticare suplimentara, folosind instrumente, precum ferestre, organizarea pe niveluri, schematizarile fluxurilor, evidentierea pe zone si multe altele.

Cerintele sistemului NAS: 
- MediQPACS este o aplicatie containerizata, necesita Container Station 1.8.3031 (sau mai nou)
- QTS 4.3.4 (sau mai nou)
- Procesor x86 (Intel / AMD), cu cel putin 2 GB RAM (4GB RAM este recomandat pentru cea mai buna experienta de utilizare). Nota: NAS-urile bazate pe arhitectura ARM vor oferi suport in versiunile viitoare.

Disponibilitate
Aplicatia MediQPACS este disponibila in limba engleza si poate fi descarcata din QTS App Center.

Despre QNAP:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate