Cautare


06 Martie 2019
Facebook se pregateste sa promoveze castile Oculus VR pentru companii

Gigantul social networking urmeaza modelul Microsoft, vanzand castile Oculus Go si Oculus Quest pentru clientii "enterprise".

Prin intermediul unei oferte pentru locuri de munca, Oculus VR cauta un expert software care sa lucreze la birourile sale din Seattle, Washington pentru a ajuta la construirea versiunilor speciale ale castilor VR Oculus Go si Oculus Quest pentru companii. Aceasta persoana ar contribui la crearea unor casti care sa functioneze cu diferite tipuri de software de afaceri, indica oferta. Purtatorul de cuvant al Oculus nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Oculus Go este un headset entry-level care functioneaza fara a avea nevoie de un computer sau de un telefon mobil pentru alimentare. Quest este un dispozitiv mid-level care este, de asemenea, autonom, oferind vizuale si controale de calitate superioara. Ambele seturi cu casti plaseaza ecranele atat de aproape de ochii utilizatorului incat pacalesc creierul ca sunteti in lumea generata de computer. 

Oferta de loc de munca, observata de Variety si care in prezent nu mai accepta cereri, este cel mai recent semn al dorintei Facebook de a investi in efortul de a promova castile. Microsoft a realizat o abordare similara cu headset-ul de realitate augmentata HoloLens de 3.500 dolari, care suprapune imaginile computer peste lumea reala.

Pentru Oculus, gasirea succesului in lumea afacerilor ar putea ajuta la cresterea vanzarilor, dezvoltatorii continuand sa caute o aplicatie care sa convinga consumatorii sa cumpere. Insa exista concurenta si in acest domeniu. 

HTC, spre exemplu, a anuntat headset-ul Vive Focus VR pentru companii in luna noiembrie a anului trecut, iar Microsoft a ajutat parteneri precum Lenovo, Dell si HP sa construiasca headset-uri VR pentru companii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate