Cautare


11 Martie 2019
Un headset Apple AR ar putea sosi anul viitor, sustine un analist de top

Se zvoneste ca dispozitivul va avea un display mai bun decat majoritatea televizoarelor.

Se zvoneste ca Apple lucreaza la un headset de realitate augmentata inca din 2017. Acum, analistul Apple, Ming-Chi Kuo, sustine ca dispozitivul ar putea fi gata in 2020. 

Intr-o nota catre investitori vazuta de Apple Insider, Kuo a sustinut ca productia in masa va incepe in al patrulea trimestru al anului 2019, desi data de incepere ar putea fi prelungita pana la inceputul lui 2020. Desi nu s-a indicat o data a lansaarii, Kuo considera ca termenul pentru lansare este "unul optimist si relativ apropiat", potrivit Apple Insider. 

Kuo nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Se crede ca Apple lucreaza la un headset care suporta tehnologia AR si VR. Fiecare obiectiv va avea un display 8K, iar dispozitivul vca functiona independent de smartphone-uri sau computere. 

Kuo a mentionat ca prima generatie a headset-ului va avea nevoie de ajutor din partea iPhone pentru redarea scenelor, stabilirea unei conexiuni de date si pentru servicii bazate pe locatie. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate