Cautare


04 Iunie 2019
QNAP TS-1677X este cel mai bun NAS, conform European Hardware Awards 2019

QNAP Systems anunta ca serverul NAS Enterprise TS-1677X a castigat premiul pentru "Cel Mai Bun Dispozitiv NAS" in cadrul competitiei European Hardware Awards 2019, depasind prin performante numeroase produse de stocare competitoare.

“TS-1677X este un server de mare performanta, echipat cu procesoare Ryzen™ si adresat utilizatorilor business pentru dezvoltarea de solutii de stocare ‘big data’ orientate pe AI. Dispozitivul ofera multiple facilitati inteligente, precum virtualizare, aplicatii containerizate, capabilitati avansate de operare si numeroare aplicatii ce-i adauga valoare. Suntem onorati ca a primit premiul 'Best NAS Device' in cadrul European Hardware Awards 2019”, a declarat Meiji Chang, General Manager al QNAP. 

TS-1677X este echipat cu un procesor AMD Ryzen™ cu pana la 8 nuclee / 16 fire de executie. Atunci cand este folosit impreuna cu o placa grafica de top, TS-1677X furnizeaza performante de calcul incredibile ce pot sustine aplicatiile bazate pe auto-invatarea masinilor pentru procesarea unor date masive. Procesorul AMD Ryzen™, ce atinge frecvente de pana la 3,7GHz in modul Turbo Core, imbunatateste semnificativ performantele masinilor virtuale gazduite pe NAS.

Afla mai multe despre QNAP TS-1677X. 
Click pentru a vedea lista completa de castigatori. 
Click pentru a vedea un video de la ceremonia de premiere.

Despre QNAP:
Avand sediul in Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizeaza o gama larga de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate si de solutii de supraveghere video bazate pe urmatoarele principii: utilizare facila si eficienta, securitate ridicata si fexibilitate in dezvoltarea ulterioara. QNAP ofera produse NAS de calitate superioara destinate atat pentru acasa, cat si mediului de afaceri, furnizand solutii pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul in echipa, multimedia samd. QNAP considera ca NAS-urile inseamna mai mult decat “simpla stocare” a datelor, iar prin inovatiile sale bazate pe NAS incurajeaza utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solutii Internet of Things, bazate pe Inteligenta Artificiala si pe invatarea masinilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele QNAP si facilitatile acestora, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate