Cautare


04 Iunie 2019
QNAP prezinta adaptorul QNA-UC5G1T USB 3.0 la 5GbE pentru conectivitate 5GbE/2.5GbE/1GbE/100MbE

QNAP Systems, lider in domeniul solutiilor de stocare si de retea, a lansat adaptorul QNA-UC5G1T USB 3.0 la 5GbE, permitandu-le utilizatorilor sa adauge la serverele NAS si la computerele lor conectivitatea 5GbE/2.5GbE/1GbE/100MbE prin intermediul USB 3.0. Utilizatorii pot actualiza cu usurinta viteza retelei cu QNA-UC5G1T utilizand un cablu CAT 5e existent pentru a creste atat vitezele de transfer, cat si eficienta activitatii.

"Atat utilizatorii de acasa cat si cei din mediul business cer o latime mare de banda pentru a profita de avantajul sistemelor de inalta performanta si de conexiunile Internet la viteze mari. Adaptorul QNA-UC5G1T poate fi folosit cu usurinta impreuna cu switch-urile QNAP 10GbE pentru a crea o retea de mare viteza acasa sau la birou, imbunatatind viteza retelei si performanta aplicatiilor, ” a declarat Jason Hsu, manager de produs in cadrul QNAP. " QNA-UC5G1T este de asemenea util pentru adaugarea conectivitatii Ethernet laptopurilor moderne carora le lipseste portul de retea", a adaugat acesta.

QNA-UC5G1T poate fi conectat cu alte dispozitive prin utilizarea unui cablu USB Type-A sau Type-C. Dispozitivul masoara cat o palma si are racire pasiva pentru utilizarea usoara pe perioade prelungite.

Specificatiile principale
Controler: AQC111U
I/O: 1 x USB 3.0 Type-C; 1 x 5GbE/NBASE-T 
Cablu 0.2M USB 3.0 Type-C la Type-A 

Disponibilitate
Adaptorul QNA-UC5G1T USB 3.0 la 5GbE este deja disponibil. Pentru mai multe informatii despre produs, precum si despre intreaga linie QNAP, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Note:
• in mediile Windows 10, 8.1, 8, 7 necesita drivere. Click aici pentru a descarca driverul.
• Versiunile actuale de macOS nu suporta QNA-UC5G1T. Click aici pentru a descarca manual driverul Aquantia® AQC11U.
• Linux: Suporta Linux core 3.10, 3.12, 3.2, 4.2 si 4.4. Necesita driverul Aquantia® AQC11U. Click aici pentru a descarca driverul.
• Pentru QNAP NAS este necesar sistemul QTS 4.3.6 (sau mai recent).

Despre QNAP:

Avand sediul in Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizeaza o gama larga de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate si de solutii de supraveghere video bazate pe urmatoarele principii: utilizare facila si eficienta, securitate ridicata si fexibilitate in dezvoltarea ulterioara. QNAP ofera produse NAS de calitate superioara destinate atat pentru acasa, cat si mediului de afaceri, furnizand solutii pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul in echipa, multimedia samd. QNAP considera ca NAS-urile inseamna mai mult decat “simpla stocare” a datelor, iar prin inovatiile sale bazate pe NAS incurajeaza utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solutii Internet of Things, bazate pe Inteligenta Artificiala si pe invatarea masinilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele QNAP si facilitatile acestora, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate