Cautare


04 Iulie 2019
QNAP a introdus noile placi QM2 PCIe pentru PC/NAS ce ofera doua sloturi M.2 SSD si unul 10GbE

QNAP Systems a extins linia de placi PCIe QM2 pentru PC si NAS cu doua modele noi ce utilizeaza controller-ul Aquantia AQC107: placa de extensie QM2-2S10G1TA cu doua sloturi SSD M.2 2280 SATA & un port 10GbE si QM2-2S10G1TA cu doua sloturi SSD M.2 2280 PCIe NVMe & un port 10GbE.

Utilizatorii pot instala cu usurinta o placa QM2 intr-un NAS QNAP compatibil sau intr-un PC ori statie de lucru cu Windows/Linux pentru a adauga sloturi SSD M.2 (SSD-urile M.2 se comercializeaza separat) si conectivitate Multi-Gigabit 10GBASE-T (10G/5G/2.5G/1G/100M) pentru a imbunatati performanta aplicatiilor in retea. 

“Placile QM2 le ofera utilizatorilor o optiune economica de a imbunatati performanta sistemului” a declarat Dan Lin, manager de produs in cadrul QNAP.“ Cu cele doua sloturi pentru SSD M.2 si conectivitatea 10GbE pe o singura placa, utilizatorii pot obtine atat viteze mai mari in accesarea datelor, cat si conectivitate de retea, fara a necesita investitii mari, adaptandu-se aplicatiilor ce solicita latime mare de banda in mediile IT actuale”, a mai adaugat acesta.

Placile QM2 dispun de senzori de temperatura pentru SSD M.2 ce permit monitorizarea temperaturii in timp real si operarea silentioasa a modulului (radiator si ventilator inteligent) pentru a minimiza supraincalzirea si pentru a furniza performantele inalte. Comparativ cu SATA, placile QM2 bazate pe PCIe ofera o latime de banda mai mare pentru maximizarea performantelor.

Cele doua modele noi QM2 suporta SSD-uri M.2, oferind Caching SSD cu capacitati de stocare mai mari pentru a optimiza aplicatiile ce solicita IOPS, permitand stocarea pe niveluri in servere NAS QNAP pentru a optimiza eficienta stocari, precum si pentru configuratiile RAID 0/RAID 1 si un echilibru intre performanta si protectia datelor. 

Specificatiile noilor placi PCIe QM2
QM2-2S10G1TA - placa de extensie Dual M.2 2280 SATA SSD & single-port 10GbE, PCIe Gen2 x 4
QM2-2P10G1TA - placa de extensie Dual M.2 2280 PCIe NVMe SSD & single-port 10GbE, PCIe Gen2 x 4

Despre QNAP:

Avand sediul in Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizeaza o gama larga de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate si de solutii de supraveghere video bazate pe urmatoarele principii: utilizare facila si eficienta, securitate ridicata si fexibilitate in dezvoltarea ulterioara. QNAP ofera produse NAS de calitate superioara destinate atat pentru acasa, cat si mediului de afaceri, furnizand solutii pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul in echipa, multimedia samd. QNAP considera ca NAS-urile inseamna mai mult decat “simpla stocare” a datelor, iar prin inovatiile sale bazate pe NAS incurajeaza utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solutii Internet of Things, bazate pe Inteligenta Artificiala si pe invatarea masinilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele QNAP si facilitatile acestora, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate