Cautare


26 Iulie 2019
Wacom Cintiq 22 este soluţia perfecta pentru pentru cei care studiaza arta si design-ul

Noul ecran de nivel entry-level destinat creatiei, ofera suport pentru pen cu sensibilitate la presiune si o suprafata mai mare de lucru.

Wacom a anuntat Cintiq 22, noul model din gama entry level destinat procesului de creatie, care se adreseaza pasionatilor de arta si design, tinerilor profesionisti si utilizatorilor care au un astfel de hobby. Venind dupa recent lansatul Cintiq 16, noua tableta grafica ofera tehnologie premium pentru pen, punand in acelasi timp la dispozitia utilizatorului o suprafata generoasa de lucru (22”) - pentru confort, control si o productivitate optima. 

Ideal pentru schite, ilustratii si desen tehnic, noul model Cintiq este proiectat special pentru artistii si designerii care isi doresc sa beneficieze de experienta si de fiabilitatea Wacom, dar nu au nevoie de toate functiile avansate oferite de gama de produse Wacom Cintiq Pro, precum rezolutia 4K, culorile avansate sau optimizarile optice. Cintiq 22 reprezinta in acelasi timp o optiune atractiva si pentru utilizatorii care folosesc deja tablete grafice cu pen si vor o solutie mai performanta, sau pentru noii creatori care vor sa testeze experienta Wacom pentru prima data.

Cu un pret recomandat de 999.90 € TVA inclus, Cintiq 22 va fi disponibila la MGT si partenerii sai autorizati din Romania la inceputul lunii august.

“Ecranele Wacom cu pen, destinate creatiei, sunt folosite de mult timp pentru ilustratii profesionale, animatii, dezvoltare de jocuri, design industrial si fotografie, iar rezultatele obtinute cu ajutorul acestor dispozitive le putem vedea pretutindeni, chiar de mai multe ori intr-o singura zi”, a spus Faik Karaoglu, Executive Vice President pentru Creative Business Unit la Wacom. “De la cea mai recent vizionata animatie produsa la Hollywood sau ultimul joc video jucat si pana la noii pantofi sport proaspat achizitionati, utilizarea unui dispozitiv Wacom in procesul de proiectare este practic garantata. Folosind toate cunostintele pe care le-am acumulat de la profesionisti, ne propunem sa extindem experienţa lucrului direct pe ecran si, in acelasi timp, toate beneficiile pentru productie care iau nastere de aici, la un bazin demografic mult mai larg. Ne bucuram enorm ca putem ajuta oameni din toata lumea sa creeze arta digitala de exceptie”, a continuat acesta.

Wacom Cintiq 22 foloseste tehnologia Wacom Pro Pen, oferind astfel un pen de nivel profesional unei game largi de utilizatori implicati in procese de creatie. Astfel, aceasta vine echipata cu o sensibilitate la presiune pe 8 192 niveluri si detectie a unghiului de inclinare, ceea ce garanteaza o precizie de top. Tehnologia Wacom EMR (rezonanta electromagnetica) elimina complet necesitatea unei baterii pentru pen sau a realimentarii, iar ecranul Full HD (1920x1080) ofera o acoperire de 72% a spectrului de culoare NTSC. Mai mult, ecranul dispune de un invelis rezistent din sticla, prevazut cu tratament anti-reflex si cu un aspect natural, similar hartiei. Deoarece ergonomia este si ea importanta, dispozitivul beneficiaza si de un suport ajustabil, usor de folosit, care permite diverse unghiuri de lucru.

Odata cu introducerea gamei Cintiq in anul 2001, Wacom a fost prima companie care a oferit ecrane cu pen pentru creatie. Acestea sunt folosite practic pentru crearea tuturor filmelor de animatie, dezvoltarea jocurilor si designului industrial. Utilizarea dispozitivelor este naturala si intuitiva, accelerand procesul de productie si facilitand colaborarea rapida.

Perfecta pentru ilustratii, design grafic, retusari foto si design compozitional, Cintiq 22 este solutia ideala atat pentru profesionistii in devenire, cat si pentru pasionatii de arta si design. 

Compatibila atat cu PC-uri, cat si cu sisteme Mac, gama Cintiq lucreaza cu sute de aplicatii care ofera suport pentru sensibilitatea la presiune. Acestea sunt dezvoltate de companii precum Adobe®, Autodesk®, Pixologic®, Celsys®, Corel® sau The Foundry®.

Despre Wacom 

Fondata in anul 1983, Wacom este o companie globala cu sediul in Japonia (Tokyo Stock Exchange 6727), care cu ajutorul subsidiarelor si birourilor afiliate din intreaga lume asigura operatiunile de marketing si distributie in peste 150 tari. Viziunea Wacom de a aduce tehnologia cat mai aproape de utilizatori prin solutii pentru interfete naturale a transformat-o in lider mondial in productia de tablete si ecrane interactive cu pen, precum si de solutii de salvare si procesare a semnaturilor digitale. Tehnologia avansata a dispozitivelor Wacom intuitive de introducere a datelor a fost folosita pentru a crea unele dintre cele mai captivante elemente de arta digitala, filme, efecte speciale, obiecte de moda si design din toata lumea, oferindu-le atat utilizatorilor din segmentul de afaceri, cat si celor independenti, cea mai puternica interfata pentru a-si exprima creativitatea. Pentru mai multe informatii despre produsele Wacom, vizitati www.wacom.com.

Despre MGT 

MGT este un furnizor important de tehnologie din Romania, specializat in distribuţia de produse şi solutii IT, cu peste 20 de ani de experienta, in pas cu dinamica lumii digitale si orientat spre solutii cu valoare adaugata.

Pe langa distribuţia de echipamente IT şi audio video, MGT ofera si servicii complementare pentru produse şi soluţii - suport tehnic extins, consultanţa inainte de vanzare, integrare, instalare şi servicii postvanzare.

Din porofoliul MGT fac parte: solutii de afisaj digital, echipamente de prezentare si conferinţa (hardware si software), sisteme si componente, solutii de stocare, retelistica supraveghere, solutii de printare si scanare, periferice si accesorii, echipamente foto – video, electronice multimedia, tablete grafice profesionale, echipamente procesare bani, sisteme de pontaj si acces cu identificare prin frecventa radio si biometrica, etc.

Pentru mai multe informatii depre produsele si serviciile oferite de MGT, accesati www.mgt.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate