Cautare


29 Iulie 2019
BenQ lanseaza SW270C, un nou monitor destinat fotografilor profesionişti

Descopera uniformitatea si acuratetea culorilor in format wide

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine, anunta disponibilitatea noului monitor din familia PhotoVue, creat special pentru fotografi - SW270C. 

BenQ SW270C se remarca prin culorile superbe si deosebit de fidele, oferind o acoperire in proportie de 99% a spectrului Adobe RGB, respectiv de 97% pentru DCI-P3/Display-P3 si tehnologie HDR10. Prevazut cu un panou IPS 10bit de 27” şi o rezolutie de 2560x1440 pixeli, monitorul promite o luminozitate maxima de 300cd/m2 si un contrast nativ de 1000:1, fiind prevazut cu doi conectori HDMI 2.0, 1 x DP 1.4, doua porturi USB 3.1, 1 x mini USB, 1 x USB Tip-C, plus un cititor de carduri SD/MMC incorporat. 

Conectorul USB-C poate fi folosit pentru imbunatatirea productivitatii, permitand conexiuni video, audio si date, precum si alimentare cu energie a laptop-ului (60W). Mai mult, Tehnologia de Uniformizare garanteaza obtinerea aceleiasi acuratete optime a culorilor pe toata suprafata ecranului. Este, prin urmare, monitorul perfect pentru fotografii care doresc rezultate profesionale la un pret avantajos.

Printre caracteristicile esentiale se numara:
    • Tehnologie de Uniformizare
    • Acoperire in proportie de 99% a spectrului Adobe RGB si suport HDR10
    • Tabela de culoare 3D pe 16bit si panou 10bit pentru un gradient de culoare fin
    • Calibrare hardware
    • Conectivitate USB-C cu functie de alimentare
    • Include Shading Hood 
    • Mod Gamut Duo 
    • Modul de control, generatie noua (Hotkey Puck G2)

Tehnologie de Uniformizare

Prin ajustarea fina a culorilor si luminozitatii, la nivelul sub-regiunilor care alcatuiesc ecranul, Tehnologia de Uniformizare BenQ garanteaza obtinerea acelorasi culori precise la nivelul intregului ecran, oferind astfel o experienta vizuala omogena, de o autenticitate perfecta.

Paleta de culoare bogata

Oferind o acoperire in proportie de 99% a spectrului de culoare Adobe RGB, 100% pentru sRGB/Rec.709 si de 97% pentru DCI-P3/Display P3, este asigurata reprezentarea mult mai realista a culorilor necesara fotografilor profesionisti.
HDR pentru imagini vii

Tehnologia HDR10 le ofera fotografilor posibilitatea de a viziona efectele HDR asupra continutului video, permitandu-le astfel sa se asigure ca rezultatul final va fi cel dorit.

Tabela de culoare 3D (LUT) pe 16bit si Delta E≤2

Tabela de culoare 3D (LUT) pe 16bit si precizia deosebita, cu o valoare Delta E≤2 in spectrele de culoare Adobe RGB si sRGB, garanteaza obtinerea unei redari cat mai realiste a imaginilor, cu o acuratete deosebita a culorilor.

Calibrare hardware

Functia de calibrare hardware le permite fotografilor sa controleze chip-ul intern de procesare a imaginii, astfel incat imaginile sa fie redate la aceeasi calitate, indiferent de placa video utilizata.

Suport formate video

SW270C suporta redarea la cadenta nativa a filmelor 24P/25P, fara a aplica procedeul pulldown, ce poate distorsiona continutul sursa.

Port USB-C

Portul USB-CTM permite conexiuni video, audio si de date, precum si alimentare cu energie, totul  printr-un singur cablu, pentru o configurare rapida a procesului de productie.

Hotkey Puck G2

Modurile de culoare preferate si functiile monitorului sunt accesibile rapid prin intermediului modulului de control avansat.
Monitorul este livrat si cu un accesoriu de umbrire(Shading Hood), care permite obtinerea de rezultate optime indiferent de iluminatul ambiental, prin prevenirea reflexiilor luminoase.

in calitate de lider in industria monitoarelor profesionale, BenQ nu a redus niciodata ritmul de dezvoltare. De aceea a cautat sa imbunatateasca in permanenta produsele destinate fotografilor, mai ales in ceea ce priveste calitatea reproducerii culorilor, confortul la vizionare si ergonomia. SW270C se incadreaza in aceasta filosofie, iar multumita gamei de culori extinse, conectivitatii USB-C si tehnologiei de uniformizare, este echipamentul perfect pentru profesionisti.


  

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate